Ο ΠΑΟΚ στην εποχή του κορωνοϊού: Τι θα ισχύσει στην πρώτη προπόνηση

Metrosport Team05 Μαΐου 2020

Ο κορωνοϊός δεν άφησε ανεπηρέαστη καμία ποδοσφαιρική ομάδα. Έτσι και ο ΠΑΟΚ προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα. Την Τετάρτη (6/5) στις 15:00 οι παίκτες έχουν το πρώτο τους ραντεβού με τον Αμπέλ Φερέιρα για προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία μετά από 54 ημέρες (13 Μαρτίου ήταν η τελευταία φορά που συναντήθηκαν) και άπαντες, πλέον, είναι αναγκασμένοι να ακολουθήσουν το πρωτόκολλο υγείας.

Τις δύο τελευταίες μέρες πέρασαν το τεστ για τον Covid-19 τόσο, οι ποδοσφαιριστές, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του αγωνιστικού τμήματος και όλων τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά. Πως, όμως, θα πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα; Οι παίκτες θα είναι χωρισμένοι σε τέσσερα γκρουπ, τρεις οκτάδες και μία επτάδα και θα προπονούνται σε διαφορετικό κομμάτι γηπέδου στους δύο αγωνιστικούς χώρους με 45 λεπτά διαφορά.

Θα βρίσκονται σε απόσταση δύο μέτρων και πάνω ο ένας από τον άλλον, αλλά δεν θα φοράνε μάσκες. Πιθανότατα, όμως, θα φορούν όλα τα υπόλοιπα μέλη του αγωνιστικού τμήματος, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης δεν θα κάνουν μπάνιο εκεί και θα φύγουν κατευθείαν για τα σπίτια τους. Φυσικά, το προπονητικό κέντρο έχει απολυμανθεί, ενώ, πρέπει να σημειωθεί, ότι το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί με μπάλα και θα διαρκέσει περίπου μία ώρα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.