Ο ΠΑΟΚ... σπρώχνει τον Ζαμπά στην Φλουμινένσε!

Κώστας Πετρωτός24 Σεπτεμβρίου 2020

Εκτός του φετινού ρόστερ θέλει να θέσει τον Λέο Ζαμπά ο ΠΑΟΚ και αυτή η ειλημμένη απόφαση έχει ανοίξει θέμα δανεισμού του 22χρονου εξτρέμ στην Φλουμινένσε.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που μεταδόθηκαν από την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο «Metropolis 95,5», ο Αμπέλ Φερέιρα ξεκαθάρισε στους ανθρώπους της ομάδας ότι δεν υπολογίζει στον Βραζιλιάνο εξτρέμ μετά και το τελευταίο, σοβαρό, πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε παραμονές του αγώνα με την Μπενφίκα και είχε ως απόρροια, έκτοτε, να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή κανενός από τους αγώνες που έδωσε ο ΠΑΟΚ.

Ο Όλαφ Ρέμπε άρχισε να ενεργοποιεί τις επαφές του προκειμένου ο Ζαμπά να πάει δανεικός σε άλλη ομάδα αυτή την σεζόν και τα τελευταία 24ωρα γίνεται σοβαρή διαπραγμάτευση με την Φλουμινένσε που επιδιώκει τον επαναπατρισμό του 22χρονου εξτρέμ.

Προς το παρόν, δεν έχει προκύψει συμφωνία, καθώς η βραζιλιάνικη ομάδα προσφέρει 300.000 ευρώ στον ποδοσφαιριστή και ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να καλύψει το υπόλοιπο του συμβολαίου του (για την συνεργασία του με τον Δικέφαλο με διάρκεια ως το 2023, ο Ζαμπά αμείβεται με 750.000 ευρώ ετησίως).

Ωστόσο, πιέζει τον ποδοσφαιριστή να αποδεχθεί την πρόταση, του έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν υπολογίζεται στο φετινό πλάνο της ομάδας και θα βρει χρόνο συμμετοχής μόνο αν πάει σε άλλη ομάδα.

Αυτός είναι ο λόγος που εκτιμάται ότι εν τέλει ο Ζαμπά θα ρίξει τις απαιτήσεις του και θα πάει τελικά δανεικός στην Φλουμινένσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με όσα είχε πει πριν λίγο καιρό ο Τάι, με τον οποίο έχει συνεργασία, στο Metropolis 95,5, μέσα στο καλοκαίρι η Αλαβές και η Μπεσίκτας είχαν δείξει ενδιαφέρον για τον δανεισμό του, όμως, τόσο ο παίκτης όσο και ο ΠΑΟΚ δεν ενδιαφερόταν τότε για την λύση του δανεισμού.

Από τότε, όμως, έχει βαρύνει πολύ το κλίμα για τον Βραζιλιάνο στην Τούμπα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.