Ο ΠΑΟΚ σχεδιάζει το μέλλον με Αντρίγια και Πασχαλάκη

Στέφανος Αβραμίδης06 Ιουλίου 2021

Ρεπορτάζ: Γ. Κασστάνης, Κ. Πετρωτός

Το πλάνο του νέου ΠΑΟΚ, πριν ακόμη αναλάβει ο Ραζβάν Λουτσέσκου τα ηνία της ομάδας, είχε ως βασικούς πυλώνες του μεταξύ άλλων, τόσο τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, όσο και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Η έλευση του Ρουμάνου τεχνικού ενίσχυσε ακόμη περισσότερο αυτή την επιλογή, καθώς και οι δύο είναι από τις πλέον ποιοτικές μονάδες του Δικεφάλου. Και για τους δύο, υπάρχει ένας ακόμη χρόνος συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί παρά να φέρνει κινητοποίηση για επέκταση συνεργασίας στα γραφεία της Τούμπας.

Οι συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη είχαν αποφασίσει να αφήσουν τους δύο παίκτες να χαλαρώσουν στις διακοπές τους και να περιμένουν να ενταχθούν και πάλι στην ομάδα για να κάνουν τις συζητήσεις μαζί τους από κοντά.

Αλλωστε και με τους δύο υπάρχει πολύ καλός δίαυλος επικοινωνίας και αναγνώριση ότι αποτελούν δύο από τις πλέον σημαντικές μονάδες του ρόστερ. Μέσα στις επόμενες μέρες, ίσως και στο διάστημα της παραμονής της ομάδας στην Ολλανδία, ο ΠΑΟΚ θα επιχειρήσει να ανοίξει το κεφάλαιο των νέων συμβολαίων.

Το θετικό είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις γνωρίζει τα θέλω των παικτών (στην περίπτωση Ζίβκοβιτς διαπραγματευτής είναι ο πατέρας του Γιόβιτσα), όπως βέβαια και το δεδομένο ότι πρόκειται για παίκτες που δεν θα άφηναν αδιάφορες ομάδες του εξωτερικού αν φτάσουν στον Ιανουάριο χωρίς να έχουν ανανεώσει.

Ο Ζίβκοβιτς έχει ξεκάθαρο στόχο ένα συμβόλαιο με απολαβές περίπου στο ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως (διπλάσιο από ότι έχει ως τώρα, ενώ και ο Πασχαλάκης θέλει να κινηθεί σε παρόμοια οικονομικά επίπεδα με αυτά που βρίσκεται τώρα (περίπου 700.000 ευρώ ετησίως). Οι απόψεις του ΠΑΟΚ δεν δείχνουν να απέχουν πολύ από αυτές των δύο παικτών και μένει να φανεί στην πράξη πόσο γρήγορα μπορούν να καταλήξουν σε συμφωνία.

Πίσω στις προπονήσεις ο Πασχαλάκης

Από χθες, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης συμμετέχει ξανά στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Από το πρωί συμμετείχε στο πρόγραμμα, είχε την ευκαιρία να τα πει για πρώτη φορά από κοντά με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του (έχουν μιλήσει αρκετά στο τηλέφωνο) . Ετσι, για πρώτη φορά γυμνάστηκε κάτω από τις οδηγίες του νέου προπονητή τερματοφυλάκων, Χοσέ Μορέιρα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.