Ο ΠΑΟΚ σχεδιάζει την επιθετική τακτική και την αμυντική συμπεριφορά του

Metrosport Team28 Οκτωβρίου 2022

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Κ.Πετρωτός

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ για το δεύτερο ντέρμπι που καλείται να δώσει η ομάδα στο Λεκανοπέδιο, σε χρονικό διάστημα 15 ημερών. Προηγήθηκε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, τώρα έρχεται αυτό με την ΑΕΚ στην Opap Arena Αγιά Σοφιά. Οι απουσίες είναι δεδομένες. Ο ΠΑΟΚ πονά στα άκρα της άμυνας. Εκτός είναι, οι Λύρατζης, Τσαούσης, Βιεϊρίνια.

Οι καθαρόαιμοι διαθέσιμοι μπακ είναι οι Σάστρε και Ράφα Σοάρες. Δηλαδή αυτοι που θεωρούνταν βασικές επιλογές για αυτές τις θέσεις, μετά τις κινήσεις που έγιναν το καλοκαίρι. Μένει να φανεί, εάν εκτός από τον Σάστρε που είχε αγωνιστεί πρόσφατα στο Καραϊσκάκη αλλά και στην Τούμπα με τον Αστέρα, ο Λουτσέσκου αξιοποιήσει και τον Πορτογάλο Ράφα Σοάρες στο αριστερό άκρο. Και φυσικά εάν ο Σοάρες ανταποκριθεί. Θυμίζουμε πως έχει να αγωνιστεί τρείς μήνες σε επίσημο παιχνίδι, ενώ δεν συμμετείχε στην αποστολή του ΠΑΟΚ, σε κανένα από τα εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Πάντως στα δεδομένα της χθεσινής προπόνησης, πρέπει να αναφέρουμε πως ο Σέρβος μεσοεπιθετικός έκανε θεραπεία. Εκτός του Ζίβκοβιτς, εξαιρετικά αμφίβολος παραμένει ο Ελ Καντουρί. Μένει να φανεί ποιες θα είναι οι τελικές επιλογές του Λουτσέσκου μετά τις δύο προπονήσεις που θα γίνουν ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου και φυσικά την παραμονή του αγώνα. Πάντως τόσο χθες όσο και στις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν, η έμφαση δίδεται στην επιθετική τακτική και την σωστή αμυντική συμπεριφορά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.