Ο ΠΑΟΚ ψάχτηκε για τον Μπρούνο Ταμπάτα, λένε οι Πορτογάλοι

Κώστας Πετρωτός29 Ιανουαρίου 2022

Ότι ο Ζοσέ Μπότο είχε εστιάσει την έρευνά του στην Πορτογαλία (κυρίως) και την Ισπανία για τις χειμερινές μεταγραφές του ΠΑΟΚ είναι κάτι γνωστό. Όπως και το ότι έχει εντατικές επαφές με ομάδες της πατρίδας του τις τελευταίες μέρες για να φέρει τον μεσοεπιθετικό που ψάχνει ο Δικέφαλος. 

Η φρέσκια πληροφορία που μας ήρθε χθες από την Πορτογαλία, αναφέρει ότι μία περίπτωση που απασχόλησε τον ΠΑΟΚ και τον αθλητικό διευθυντή του είναι αυτή του Μπρούνο Ταμπάτα. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός (κυρίως παίζει στα δύο άκρα) αγωνίζεται στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας από το καλοκαίρι του 2020. Τον είχε αποκτήσει με πενταετές συμβόλαιο και ρήτρα 60 εκατ, ευρώ από την Πορτιμονένσε με την οποία είχε 119 συμμετοχές και 9 γκολ. Φέτος έχει 21 ματς, τρία γκολ και δυο ασίστ και η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες το όνομά του έπαιζε συνεχώς σε μεταγραφικά σενάρια.

Ο ύψους 1,75μ. Βραζιλιάνος φέρεται να έχει δεχθεί κρούση από την Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας, με τα σχετικά ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για πρόταση αγοράς ύψους 5 εκατ. ευρώ και συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1,2 εκατ. ευρώ. Την Τετάρτη, πάντως, μετά το ματς Κυπέλλου με την Σάντα Κλάρα που αγωνίστηκε, ο ίδιος φρόντισε να βάλει φρένο στα σενάρια δηλώνοντας ότι είναι παίκτης της Σπόρτινγκ και έχει συμβόλαιο για ακόμη τρεισήμισι χρόνια και είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του στην νταμπλούχο Πορτογαλίας.

Κάπου μέσα σε αυτά τα σενάρια μπλέχτηκε και το όνομα του ΠΑΟΚ και του Μπότο από τους Πορτογάλους. Πάντως, για να είμαστε ειλικρινείς, αν κανείς δει το αγωνιστικό προφίλ του Ταμπάτα ταιριάζει απόλυτα με αυτό που ψάχνει ο ΠΑΟΚ, έναν παίκτη με πολύ καλή τεχνική και ικανότητα να πάει στο ένας εναντίον ενός.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.