Ο ΠΑΟΚ «ψάχνεται» στην αγορά των ψηλών

Metrosport Team17 Δεκεμβρίου 2022

Το σενάριο προσθήκης έβδομου ξένου συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες και για την ακρίβεια θα ακολουθηθεί στο ενδεχόμενο οριστικοποίησης της πρόκρισης του ΠΑΟΚ στα Play In του BCL καθώς ο Δικέφαλος ήδη κινείται στην αγορά των ψηλών.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μόλις ένα σενάριο αποκλεισμού του ΠΑΟΚ από το BCL κι αυτό μάλλον είναι τραβηγμένο υπό την έννοια ότι με την αγωνιστική εικόνα που έχει παρουσιάσει μοιάζει απίθανο να περάσει η Σάσαρι από την έδρα τη Ουνικάχα Μάλαγα.

Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει ανάγκη να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο παιχνίδι εφόσον ο ίδιος επικρατήσει στη Γαλλία της αδιάφορης Ντιζόν. Πληροφορίες της σημερινής «Μ» αναφέρουν ότι εκμεταλλευόμενος και της διακοπής του Πρωταθλήματος λόγω του All Star Game, ο Αρης Λυκογιάννης έχει εστιάσει στην αγορά των ψηλών με σκοπό την προσθήκη ενός φόργουορντ ο οποίος θα μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις («4» και «5») και με την προοπτική ενίσχυσης των πιθανοτήτων πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης.

Οι αγώνες για τα Play In θα γίνουν στα μέσα του Γενάρη και στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι εφόσον η ομάδα εξασφαλίσει την πρόκρισή της την ερχόμενη εβδομάδα, ο νέος παίκτης θα έχει στη διάθεσή του ένα διάστημα δύο εβδομάδων για να ενταχθεί στο σύνολο, γι’ αυτό δείχνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν στην προσθήκη 7ου ξένου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.