Ο ΠΑΟΚ ψάχνεται και για χαφ, απόδειξη είναι ο Κροβίνοβιτς!

Κώστας Πετρωτός28 Σεπτεμβρίου 2020

Και δεύτερο παίκτη που ανήκει στην Μπενφίκα πήγε να φέρει στην Τούμπα ο Όλαφ Ρέμπε και αυτό αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνεται και για κεντρικό μέσο, θέση που η μέχρι τώρα παρουσία του στην σεζόν «φωνάζει» ότι χρειάζεται ενίσχυση.  

Ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου ασχολήθηκε με την περίπτωση του Φίλιπ Κροβίνοβιτς μέσα από το πολύ καλό δίκτυο γνωριμιών που έχει στην κροατική αγορά. Ο 25χρονος, ύψους 1.75μ. μέσος, έκανε εξαιρετική σεζόν πέρυσι ως δανεικός με την φανέλα της Γουέστ Μπρομ στην Τσάμπιονσιπ (40 ματς, 3 γκολ και 4 ασίστ) με την οποία πανηγύρισε και την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ και αυτό οδήγησε την ομάδα της Λισσαβόνας να ζητά, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Μetrosport» και του metrosport.gr, 6 εκατομμύρια ευρώ, για την πώλησή του. Τα χρήματα αυτά φυσικά δεν μπορούσε να τα δώσει ο ΠΑΟΚ που δεν ήταν, φυσικά, ο μόνος ενδιαφερόμενος. Η Γουέστ Μπρομ θέλει-και μάλλον θα καταφέρει-να κρατήσει τον Κροάτη στο ρόστερ της, καθώς αποτελεί διακαή πόθο του συμπατριώτη του προπονητή του, Σλάβεν Μπίλιτς κάτι που δεν είχε πρόβλημα να το εκφράσει και δημοσίως.  

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, Μπενφίκα και Γουέστ Μπρομ οδηγούνται σε συμφωνία για ανανέωση του δανεισμού για έναν χρόνο με μία υψηλή οψιόν αγοράς. Μάλιστα, η Μπενφίκα είναι έτοιμη να επεκτείνει έναν ακόμη χρόνο την συνεργασία της με τον Κροβίνοβιτς, τον οποίο είχε αγοράσει έναντι 3,5 εκατομμυρίων ευρώ από την Ρίο Αβε (με την σειρά της τον είχε αποκτήσει από την ΝΚ Ζάγκρεμπ) και είχε συνάψει συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του μέχρι το 2022.  

Η έρευνα που έκανε ο ΠΑΟΚ για την περίπτωση του 25χρονου Κροάτη δείχνει τις σκέψεις που υπάρχουν στην Τούμπα, καθώς είναι πλέον εμφανές ότι ο ΠΑΟΚ με μόνους χαφ πρώτης γραμμής τον Ελ Καντουρί και τον Σβαμπ δεν μπορεί να αισθάνεται καλυμμένος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.