Ο ΠΑΟΚ ψάχνει την πιο… ενωτική λύση για τα διαρκείας

Κώστας Πετρωτός21 Ιουλίου 2021

Η αλήθεια είναι ότι για τον ΠΑΟΚ ήταν και από μία άλλη πλευρά σημαντικό το γεγονός ότι η έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων θα γίνει μέσα στον Αύγουστο, μετά και την κλήρωση, μάλιστα, πάει στις 12 Αυγούστου. Αυτή αφορά στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. 

Στην ΠΑΕ συνειδητά καθυστέρησαν τις ανακοινώσεις. Συγκεκριμένα, για δύο λόγους: ο πρώτος αφορά στο να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο από πλευράς κυβέρνησης, καθώς έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο να αλλάζουν οι αποφάσεις, ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας. Και ο δεύτερος έχει να κάνει με την απαραίτητη συνεννόηση που πρέπει να γίνει με ένα σημαντικό κομμάτι του κόσμου του ΠΑΟΚ, αυτό των οργανωμένων. Όπως λένε οι συνεργάτες του Σαββίδη, «ψάχνουμε την λύση που δεν θα μας διχάσει». Και γι αυτό έχει αρχίσει ένας κύκλος επαφών με το συνδεσμικό κίνημα.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένονται νεότερα, σε κάθε περίπτωση, πάντως, έχει ήδη γίνει η απαραίτητη προεργασία για να μπορεί ο ΠΑΟΚ να αρχίσει άμεσα την διάθεση των διαρκείας. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο χώρος στην θύρα 1 έχει καθαριστεί και απολυμανθεί και μόλις δοθεί το «ΟΚ», είναι έτοιμος να υποδεχθεί τους φίλους της ομάδας που θα σπεύσουν να προμηθευτούν τις κάρτες τους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.