Ο ΠΑΟΚ ψάχνει καλύτερη λύση από τον Γιάνκο

Metrosport Team10 Σεπτεμβρίου 2020

Σε «ναυάγιο» οδηγείται η περίπτωση του Σαϊντί Γιάνκο για τον ΠΑΟΚ που βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση μιας καλύτερης επιλογής για τη δεξιά πτέρυγα και με χαρακτηριστικά, διαφορετικά του ποδοσφαιριστή της Πόρτο.

Ο Γιάνκο δεν ταξίδεψε χθες τελικά από τη Ζυρίχη και σύμφωνα με τις πληροφορίες του metrosport.gr αυτό έγινε με τις ευλογίες του ΠΑΟΚ παρότι υπήρχε η συμφωνία με την Πόρτο για δανεισμό με οψιόν αγοράς δύο εκατομμυρίων ευρώ. Η σκέψη που επικράτησε στον Δικέφαλο, είναι η αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα ταιριάζει περισσότερο σε αυτό που θέλει ο Αμπέλ Φερέιρα. Αυτό που προβλημάτιζε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ σε σχέση με τον Γιάνκο, ήταν οι επιθετικές ικανότητες του που δεν είναι σε αυτό το επίπεδο που απαιτεί η φιλοσοφία του Πορτογάλου και ο σχηματισμός με τον οποίο αγωνίζεται πια η ομάδα. Έτσι ο ΠΑΟΚ έκανε πίσω κατόπιν συνεννόησης του Ρέμπε με τον Ιβάν Σαββίδη.

«Παύση» και για τον Περέιρα

Για τον ΠΑΟΚ άλλαξαν τα δεδομένα και στην περίπτωση του Αντριαν Περέιρα. Ο πατέρας του παίκτη, Τόμας δήλωσε σε νορβηγικά μέσα ενημέρωσης ότι «αν δεν υπογραφεί η συμφωνία ανάμεσα σε Βίκινγκ και ΠΑΟΚ, δεν θα ταξιδέψουμε στην Ελλάδα», επιβεβαιώνοντας την… παύση του Δικεφάλου. Όλα δείχνουν πια ότι είναι δύσκολο να υπάρξει εξέλιξη στα μεταγραφικά πριν το ματς με την Μπενφίκα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.