Ο ΠΑΟΚ ψάχνει και νέο Κουλιεράκη στα Χανιά, εντόπισε και άλλο ταλέντο

Κώστας Πετρωτός11 Δεκεμβρίου 2022

Μία ανακοίνωση της ακαδημίας Calcetto στα Χανιά, αυτή που ανέδειξε τον Κώστα Κουλιεράκη, ήρθε να αποκαλύψει την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να βρει και να αποκτήσει και «νέους Κουλιεράκηδες». Εγραψαν οι άνθρωποι της Ακαδημίας, που έχει επικεφαλής τον Νότη Ματηγάκη: 

«Επίσκεψη...στο Calcetto, από ανθρώπους του Δίκτυου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρόκειται να πραγματοποιηθεί το διήμερο 14-15 Δεκεμβρίου. Στα Χανιά και συγκεκριμένα στο Calcetto για την καθιερωμένη επίσκεψη τους θα φιλοξενηθούν το διήμερο Τετάρτη 14 και Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, οι Γιώργος Γεωργιάδης και Αλέκος Θεοδωρίδης, δύο πολύ σημαντικοί άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Αλέκος Θεοδωρίδης θα προπονήσει κάποια τμήματα της Ακαδημίας μας, ενώ ο Γιώργος Γεωργιάδης, που για πρώτη φορά έρχεται στα Χανιά για λογαριασμό του Calcetto, θα παρακολουθήσει τον τρόπο λειτουργίας, όπως και τις προπονήσεις κάποιων τμημάτων μας». 

Αυτός είναι ο ένας σκοπός της επίσκεψης. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ», ΓΧ και Θεοδωρίδης, ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ και ο συνεργάτης του θα «τσεκάρουν» την περίπτωση ενός μέσου, γεννημένου το 2009 που ήδη έχει ξεχωρίσει. Υπάρχουν ακόμη 2, 3 παιδιά που έχουν δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής και αυτά θα περάσουν από το μικροσκόπιο των δύο ανθρώπων του ΠΑΟΚ, ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι ο 13χρονος είναι εκείνος που συγκεντρώνει, στην παρούσα φάση, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. 

Ας μην ξεχνάμε ότι περίπου σε αυτή την ηλικία, μετά από ένα δοκιμαστικό στην Θεσσαλονίκη, είχε ανάψει το «πράσινο φως» και τελικά ο μικρός τότε Κώστας είχε ανέβει για μόνιμη εγκατάσταση στην έδρα του Δικεφάλου. Είναι ξεκάθαρο εδώ και καιρό στον ΠΑΟΚ ότι περιπτώσεις όπως του Κουλιεράκη και του Κωνσταντέλια έχουν ζεστάνει ακόμη περισσότερο τους ανθρώπους της ομάδας να κάνουν ακόμη πιο βαθύ παιδομάζωμα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.