Γιασεμή: «Αγνώριστος ο ΠΑΟΚ, εγώ θα έβαζα τον Σφιντέρσκι»

Metrosport Team16 Ιουνίου 2020

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιασεμή Γιασεμάκης μιλώντας στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» αναφέρθηκε στη φετινή πορεία του Δικεφάλου, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως πρέπει να βρει την ποδοσφαιρική του ταυτότητα, καθώς στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έδειξε πως δεν είχε πάθος. 

Παράλληλα, μίλησε για το πώς βίωσε ο ίδιος την καραντίνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πώς βίωσε τον κορωνοϊό στην Κύπρο:

«Δεν είναι το παν το ποδόσφαιρο στον κόσμο. Πάνω από όλα είναι η υγεία. Ζούμε ένα παγκόσμιο φαινόμενο, κάτι άγνωστο αυτό που βιώνουμε όλοι μας και οι πρώτες στιγμές ήταν δύσκολες γιατί δεν γνωρίζαμε πράγματα για τον ιό. Το καλό για εμάς είναι ότι πήραμε γρήγορα μέτρα στην Κύπρο και δεν είχαμε πολλά κρούσματα και νεκρούς. Έγινε μια τεράστια προσπάθεια από όλους και η κυβέρνηση πήρε αυστηρά μέτρα όπως και η Ελλάδα. Βέβαια, βοηθάει ότι είμαστε νησί και έτσι είχαμε αποκλεισμένα τα σύνορα. Μια δεκαετία είμαι στις ακαδημίες της Ένωσης Παραλιμνίου. Τα πράγματα στο ποδόσφαιρο πλέον δεν είναι ρόδινα και προσπαθούμε σιγά σιγά να οργανωθούμε».

Για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ:

«Μια ομάδα χωρίς κίνητρο, χωρίς πάθος, ένας αγνώριστος ΠΑΟΚ από αυτό που ξέρουμε είχε παθητικό ρόλο σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός ήταν κατά κράτος ανώτερος και κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρει την ποδοσφαιρική του ταυτότητα που είχε τα προηγούμενα χρόνια, να μπει στο παιχνίδι συγκεντρωμένος και πειθαρχημένος γιατί την ποιότητα την έχει, αλλά δεν γίνεται κάποιοι να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους και θα πρέπει ο προπονητής να βγάλει το κίνητρο στα παιδιά για να καταφέρουν να πάρουν μέσα στο Καραϊσκάκης την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου».

Για το γεγονός ότι Άκπομ και Σφιντέρσκι δεν βρίσκουν με την ίδια συχνότητα δίχτυα:

«Είναι θέμα που δεν σκοράρουν οι δυο επιθετικοί του ΠΑΟΚ και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα της ομάδας. Σίγουρα η τιμωρία επηρεάζει, αλλά βλέπαμε σε άλλα παιχνίδια να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες και να σκοράρουν. Εγώ αν ήμουν Φερέιρα θα έβαζα τον Σφιντέρσκι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.