«Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ανανεώνεται, αυτό ξεκίνησε με τον Γκαρσία, αλλά φέτος σταμάτησε»

Metrosport Team21 Οκτωβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Κερμανίδης και αναφέρθηκε στο ισόπαλο 4-4 με τον Βόλο στην Τούμπα, το σημερινό ματς με την Κοπεγχάγη, αλλά και το τι θα πρέπει να αλλάξει ο Δικέφαλος λόγω των συνεχόμενων αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Ανυπομονώ να δω σήμερα την ομάδα και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στην Κοπεγχάγη. Δυστυχώς όταν είχα παίξει εγώ στη Δανία απέναντι στην Βέιλε, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Είχε τέτοια ομίχλη, ούτε την μύτη μας δεν βλέπαμε. Κακώς έγινε εκείνο το παιχνίδι. Ο Γερμανός διαιτητής μας είχε αναφέρει αφού βλέπει από το κέντρο την άλλη εστία, τότε μπορεί να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας. Εμείς δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε, δεν μας βγήκαν αυτά που κάναμε και αποκλειστήκαμε. Για τον ΠΑΟΚ ήταν έκπληξη ο αποκλεισμός. Είχε τέτοια κακοκαιρία, που δεν μπορέσαμε ούτε να επιστρέψουμε. 

Μάλιστα, είχαμε και εκτός έδρας αγώνα στην Ελλάδα. Βιώσαμε δύσκολες καταστάσεις. Οι καιρικές συνθήκες ήταν πρωτόγνωρες για εμάς. Ο κόσμος στις κερκίδες δεν φαινόταν. Ο Φουρτούλα δεν έβλεπε την μπάλα και είναι αλήθεια ότι δεν κατάλαβε πως δέχτηκε το πρώτο γκολ. Οι Δανοί ήταν συνηθισμένοι σε τέτοιες συνθήκες. Το σκορ δεν μας άφηνε περιθώρια για περισσότερα στον επαναληπτικό της Τούμπας», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Οι παίκτες μπαίνοντας στα αποδυτήρια με το 4-1 υπέρ τους, χαλάρωσαν, νόμιζαν πως κέρδισαν και ο Βόλος μπήκε στην επανάληψη να το κυνηγήσει και του βγήκε το παιχνίδι. Ήρθε στην αρχή το 4-2, μετά το 4-3 και μετά αυτό που είδαμε που συνέβη. Εγώ δεν θυμάμαι τέτοια διακύμανση σκορ όταν έπαιζα στον ΠΑΟΚ. Μόνο ένα παιχνίδι στα Γιάννενα από 1-3, που έγινε 3-3. 

Βέβαια, αν ο Βιεϊρίνια σκόραρε από την άσπρη βούλα, θα τελείωνε το ματς. Δεν ξέρω τι εντολές πήραν οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά από ένα τέτοιο σκορ στο ημίχρονο. Αυτό το ματς δεν χάνεται με τίποτα, μόνο όταν βγαίνουν τα πάντα από τον αντίπαλο, όπως έγινε. Ο Βόλος είναι καλή ομάδα, αποτελεσματική, επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και δυστυχώς μπόρεσε να πάρει έναν σημαντικό βαθμό από ένα παιχνίδι που έμοιζε χαμένο. Χάλασε όλη η εικόνα του ΠΑΟΚ. Είναι ένας αγώνας που πρέπει να προβληματίσει τους πάντες στον ΠΑΟΚ και να μην ξανασυμβεί ανάλογο στο μέλλον. 

Η ομάδα πρέπει να ανανεώνεται. Αυτό ξεκίνησε με τον Γκαρσία, αλλά φέτος σταμάτησε. Δεν ξέρω αν ωφεληθεί ο ΠΑΟΚ από αυτό γιατί κάθε τρεις μέρες έχει κρίσιμους αγώνες και αν μπορεί να ανταποκριθεί με αυτό το ρόστερ. Θα έπρεπε να χρησιμοποιούνται και άλλα παιδιά και ειδικά στους αγώνες στην Ελλάδα. Αυτό πρέπει να γίνει για να πάρουν και κάποιοι ανάσες. Ο προπονητής είναι υπεύθυνος για όλα και αποδείχθηκε στο ματς με τον Βόλο ότι οι γερόλυκοι πάλευαν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.