Ο ΠΑΟΚ πήγε για Ντε Πένια, εισέπραξε «όχι» και κατέληξε σε Μιτρίτσα

Πέτρος Χαριζακλής25 Αυγούστου 2021

Μετά την πώληση του Χρήστου Τζόλη στη Νόριτς, ο ΠΑΟΚ βγήκε στην αγορά για να αποκτήσει τον αντικαταστάτη του. Ενας στόχος του Δικεφάλου ήταν ο Κάρλος Ντε Πένια. Ο 29χρονος Ουρουγουανός εξτρέμ ανήκει στη Ντιναμό Κιέβου και ο ΠΑΟΚ έχει άμεση επαφή με τη συγκεκριμένη ομάδα, καθώς εκεί είναι προπονητής ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, πατέρας του Ραζβάν.

Πριν από 4-5 ημέρες, ο Δικέφαλος του Βορρά κατέθεσε πρόταση στον ποδοσφαιριστή, όμως εισέπραξε αρνητική απάντηση. Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πηγές του Metrosport.gr, οι «ασπρόμαυροι» προσέφεραν 600.000 ευρώ ετησίως και ο Ντε Πένια ζητούσε πάνω από 800.000 ευρώ συμβόλαιο. Η Ντιναμό δεν ήταν εμπόδιο καθώς ζητούσε περίπου στα 400.000-500.000 ευρώ, λόγω του ότι ο Ουρουγουανός έχει συμβόλαιο σε ισχύ μέχρι τον Δεκέμβρη του 2021. Ετσι έχει τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί μόνος του με όποια ομάδα επιθυμεί. Η διαφορά αυτή μεταξύ ΠΑΟΚ και Ντε Πένια δεν καλύφθηκε, με αποτέλεσμα ο Δικέφαλος να στραφεί στον Μιτρίτσα. Παράλληλα, κατά μία πληροφορία ο τελευταίος ήταν και επιλογή του Ραζβάν Λουτσέσκου. 

Ο Κάρλος Ντε Πένια βρίσκεται δυόμιση χρόνια στην ουκρανική ομάδα και αποτελεί σημαντικό στέλεχός της. Παρόλα αυτά, ποτέ δεν ήταν βασικός και αναντικατάστατος. Σε 82 συμμετοχές με τη Ντιναμό, μετράει 17 γκολ και 15 ασίστ, πήρε δύο Κύπελλα Ουκρανίας, ένα πρωτάθλημα, δύο Σούπερ Καπ. Συμμετείχε επίσης στους ομίλους του Γιουρόπα και του Τσάμπιονς Λιγκ. Την περσινή χρονιά έπαιξε και στα έξι παιχνίδια των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, σκόραρε μάλιστα κόντρα στη Φερεντσβάρος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.