Ο ΠΑΟΚ πετά για το Γιβραλτάρ, αποφασίζει ο Λουτσέσκου για Αντρίγια

Γιώργος Ζαΐρης14 Σεπτεμβρίου 2021

Ευκαιρία για αποφόρτιση κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι είχαν χθες τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ αφού υπήρξε ρεπό. Σήμερα το πρωί ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα περιμένει τους ποδοσφαιριστές του για την προπόνηση και αμέσως μετά θα ανακοινώσει την αποστολή που το απόγευμα θα πετάξει με απευθείας πτήση τσάρτερ για το Γιβραλτάρ.

Σήμερα το πρωί ο προπονητής του Δικεφάλου θα έχει και ένα τετ α τετ με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Μετά από ένα διάστημα καραντίνας στο Βελιγράδι, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη αφού το τεστ για τον Covid βγήκε αρνητικό. Μάλιστα θα έκανε ένα ακόμη και έτσι σε περίπτωση που και αυτό βγει αρνητικό θα προπονηθεί και ο Λουτσέσκου θα αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή αφού έχει μείνει εκτός προπονήσεων για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα.

Αν όμως ταξιδέψει το απόγευμα, εκτός από την σημερινή προπόνηση θα έχει μια ακόμη, αυτή που θα κάνει αύριο στο γήπεδο όπου την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Λίνκολν (19:45 Metropolis 95.5) θέλει τη νίκη για ουσιαστικούς, δηλαδή βαθμολογικούς λόγους αλλά και για λόγους ψυχολογίας αφού αμέσως μετά καλείται σε διάστημα τεσσάρων ημερών να παίξει δυο εκτός έδρας ματς με Αστέρα, Παναιτωλικό πριν υποδεχθεί την ΑΕΚ. Εκτός αποστολής σίγουρα θα μείνουν οι Καγκάβα, Σοάρες που δεν έχουν δηλωθεί στη λίστα της UEFAόπως και ο Ινγκασον ενώ νοκ άουτ είναι ο Ελ Καντουρί και φυσικά ο Ολιβέιρα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.