Ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί ψύχραιμα τις υποσχέσεις της NOVA

Γιώργος Καστάνης20 Αυγούστου 2020

Χθες κυκλοφόρησαν φήμες ότι η NOVA επιχείρησε να προσεγγίσει τον ΠΑΟΚ καταθέτοντας πρόταση για τα τηλεοπτικά της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ούτε επίσημη πρόταση κατατέθηκε, ούτε υπήρξε και κάποια πρώτη διερευνητική κρούση με συγκεριμένο ποσό.

Προφανώς οι φήμες αυτές προέκυψαν από το γεγονός ότι το συνδρομητικό κανάλι, μπροστά στην απειλή να μην αρχίσει το πρωτάθλημα μετά την κίνηση των 7 ΠΑΕ (πλην του ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Ξάνθη, Λαμία, Βόλος) να διαμηνύσουν ότι δεν θα υπογράψουν την προκήρυξη αν δεν βρεθεί στέγη για όλες τις ομάδες, διέρρευσε μέσω της νέας ιδιοκτησίας του ότι θα κάνει προτάσεις και στις 7 ΠΑΕ.


Φυσικά, ο ΠΑΟΚ, όπως και ο Παναθηναϊκός δεν έχουν πρόβλημα με δεδομένο ότι διατηρούν τα δικά τους κανάλια και αυτές που καίγονται είναι οι άλλες πέντε ΠΑΕ. Με απλά λόγια ο Δικέφαλος παρακολουθεί ψύχραιμος τις εξελίξεις έχοντας στείλει ξεκάθαρο μήνυμα ότι θέλει να σταθεί αρωγός σε μικρομεσαίες ομάδες να αποκτήσουν τηλεοπτικό συμβόλαιο και να έτσι να υπάρξει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.