Ο ΠΑΟΚ παίζει τα ρέστα του στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης30 Ιανουαρίου 2022

Με τον Ολυμπιακό να έχει το «μαξιλάρι» του +9 στη βαθμολογία, ο ΠΑΟΚ παίζει το τελευταίο του χαρτί για το πρωτάθλημα. Γνωρίζει πως ακόμα και με τη νίκη παραμένει αουτσάιντερ για την κατάκτηση του τίτλου ΑΛΛΑ και πως αν τα καταφέρει, θα έχει πιθανότητες (έστω λίγες) για τη μεγάλη ανατροπή...

 Η μητέρα των μαχών δεν θα μπορούσε να έχει ξεκάθαρο φαβορί. Ο ΠΑΟΚ έχει μικρό προβάδισμα για τη νίκη με την απόδοσή της να είναι στο 2.65 έναντι του 2.75 που δίνει το διπλό του Ολυμπιακού.

 Σε ένα τέτοιο παιχνίδι, όμως, αξίζει περισσότερο το ρίσκο με τα γκολ. Πίστη για το G/G στο 1.91, προβάδισμα στο 1-1 για τελικό σκορ στο 6.40.

 Η Stoiximan είναι εδώ για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο με αμέτρητα στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ!

 Για ένα ακόμα παιχνίδι αξίζει η επιλογή του καταλογισμού πέναλτι στο 2.47 όπως και η... επένδυση σε σκόρερ. Η απόδοση του Κούρτιτς ως anytime σκόρερ μιας και εκτελεί τα πέναλτι αλλά και τα φάουλ, είναι στο 4.80 και αξίζει το ρίσκο ενώ αυτή του Ελ Αραμπί στο 3.20

 Stoiximan Master: Έως 50.000€ εντελώς δωρεάν* κάθε εβδομάδα!

 Από το σημερινό πρόγραμμα της αγωνιστικής ξεχωρίζει και η δύσκολη δοκιμασία του Άρη στην έδρα του πολύ φορμαρισμένου Παναιτωλικού και επιλογή μας είναι το G/G στο 2.07 παρότι οι κίτρινοι δεν έχουν σκοράρει το 2022.

 Στον αγώνα της ΑΕΚ με το Βόλο αξίζει το over 2.50 γκολ στο 1.70.

 21+

 | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ

 | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας

 | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777

 | Παίξε Υπεύθυνα

 Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές * 

 Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.