Ο ΠΑΟΚ παίζει τα ρέστα του με Παναθηναϊκό, οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης18 Ιανουαρίου 2023

Είναι το πρώτο μιας σειράς ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο και ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει την καλύτερη αρχή. Ζητούμενο πρώτο η νίκη, ζητούμενο δεύτερο να επιτευχθεί χωρίς να δεχθεί γκολ. Αποστολή καθόλου εύκολη. Η Stoiximan προσφέρει πολλές επιλογές για τους τέσσερις σημερινούς προημιτελικούς του Κυπέλλου.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να πέταξε δύο βαθμούς στο Πρωτάθλημα εναντίον του ΟΦΗ αλλά είναι σίγουρα καλύτερος από την τελευταία φορά που συνάντησε τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Ο άσος δίνει 2.02 έναντι 3.95 του διπλού.

Το νέο Bet Builder της Stoiximan είναι εδώ! Συνδυάζεις διαφορετικά Bet Builder σε ένα δελτίο!

Είναι δεδομένο πως οι δύο ομάδες θα εμφανιστούν πολύ προσεκτικές στην άμυνά τους γιατί είναι αγώνας κυπέλλου και το μηδέν στα μετόπισθεν είναι πολλές φορές το κλειδί της πρόκρισης. Γι' αυτό και είναι υψηλές οι αποδόσεις του over 2.50 γκολ και του G/G, δίνοντας 2.42 και 2.07 αντίστοιχα.

Στους υποψήφιους σκόρερ θα προτιμήσουμε τον... μπαρουτοκαπνισμένο στα ντέρμπι Ίνγκασον που είναι και η σημαντικότερη απειλη από αέρος στις στημένες φάσεις για τον ΠΑΟΚ σε απόδοση 10.00 ενώ αξίζει για μία ακόμη φορά ο καταλογισμός πέναλτι στο 2.80.

Από τους υπόλοιπους αγώνες του Κυπέλλου θα πάμε με τον άσο του Ολυμπιακού εναντίον του Άρη στο 1.55.

21+

| Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ 

| Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας 

| Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 

| Παίξε Υπεύθυνα 

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές 

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.