Ο ΠΑΟΚ παίρνει μεγάλο ρίσκο χωρίς μεταγραφή

Metrosport Team16 Σεπτεμβρίου 2022

Ρεπορτάζ: Κ.Πετρωτός, Γ.Ζαϊρης

Απογοητευτική ήταν για τον ΠΑΟΚ η τελευταία μέρα των μεταγραφών, καθώς η πολυπόθητη κίνηση για την απόκτηση δεκαριού δεν ήρθε και έτσι ο Δικέφαλος μένει ως έχει με τελευταία μεταγραφή τον Νάρεϊ (αν υπολογίσουμε ότι ο Νάσμπεργκ ήταν συμφωνημένος από καιρό). 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε μιλήσει ξανά και ξανά για την ανάγκη η ομάδα να πάρει έναν παίκτη που θα έχει την ατομική ενέργεια, που θα μπορούσε να αγωνιστεί είτε στον άξονα είτε στα άκρα, αλλά η κίνηση απόκτησής του δεν έγινε. Η τελευταία ελπίδα, μετά το ναυάγιο της υπόθεσης του Φερνάντες, ήρθε με την περίπτωση του Φάμπιο Μαρτίνς που παρότι ο Ζοσέ Μπότο είχε βρει φόρμουλα συμφωνίας μαζί του (λεπτομέρειες στην σελίδα 4), από την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη δεν δόθηκε το «πράσινο φως».

Αν κανείς αναλύσει την αδράνεια του ΠΑΟΚ και σε σύγκριση με το τι έκαναν οι αντίπαλοί του το τελευταίο χρονικό διάστημα, (δείτε μόνο τις χθεσινές κινήσεις του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ), αντιλαμβάνεται πόσο μεγάλο είναι το ρίσκο που παίρνει ο Δικέφαλος σε ο,τι αφορά στην προσπάθεια που έχει αρχίσει για την διεκδίκηση της δεύτερης θέσης που δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Ο ΠΑΟΚ δείχνει να αποκτά αμυντική σταθερότητα, αρχίζει και έχει μία εικόνα συμπαγούς συνόλου, όμως, «φωνάζει» ότι θέλει έναν παίκτη ποιότητας πίσω από τον φορ. Τουλάχιστον αυτόν. Πλέον αυτό που εύχονται οι φίλοι της ομάδας, είναι εκ των έσω να βρεθούν οι λύσεις, ο ΠΑΟΚ να παίρνει τα αποτελέσματα και να κρατηθεί ψηλά μέχρι να ανοίξει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος μην τυχόν και αλλάξουν τα δεδομένα και ακολουθηθεί από την ΠΑΕ μία «επιθετική» πολιτική.

Πολύ μικρό παράθυρο για ελεύθερο, υπάρχουν ονόματα όπως ο Τααράμπτ

Υπάρχει, πάντως, ένα πολύ μικρό παράθυρο για να αλλάξουν έστω και μέσω της δεξαμενής των ελεύθερων τα δεδομένα. Η προεργασία ήδη υπάρχει, στα γραφεία της Τούμπας έχουν λίστα με συγκεκριμένες περιπτώσεις που έχουν χαρακτηριστικά που ταιριάζουν σε αυτό που ψάχνει ο Λουτσέσκου, έστω και σε ένα βαθμό, αλλά πρέπει να υπάρξει απόφαση από τον Σαββίδη. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο 33χρονος Αντέλ Τααράμπτ που έχει μείνει ελεύθερος από την Μπενφίκα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.