Ο ΠΑΟΚ μπροστάρης στο «ξήλωμα» του Μαρινάκη

Metrosport Team12 Δεκεμβρίου 2023

Ρεπορτάζ: Κ. Πετρωτός, Γ. Καστάνης

Με τον πλέον ηχηρό τρόπο οι ομάδες της Λίγκας δείχνουν στον Βαγγέλη Μαρινάκη ότι δεν αντέχουν την τοξικότητα που καλλιεργεί και, μάλιστα, μέσω της θέσης του προέδρου της Λίγκας. Ο ΠΑΟΚ βγήκε μπροστά και μαζί με την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Άρη συνυπέγραψαν την πρόταση μομφής κατά του προέδρου της Λίγκας που από σήμερα το μεσημέρι είναι εξαιρετικά πιθανόν, σχεδόν σίγουρο, ότι θα χάσει την θέση του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ», ήδη εννιά ομάδες θεωρείται βέβαιο ότι θα ψηφίσουν υπέρ της πρότασης μομφής. Πλην των τεσσάρων που υπογράφουν, είναι ακόμη η Λαμία, ο Πανσερραϊκός, ο ΟΦΗ, ο Παναιτωλικός (υπάρχει μικρή επιφύλαξη) και η Κηφισιά, χωρίς να αποκλείεται ότι θα προστεθεί και άλλη (θυμίζουμε ότι πλην του Ολυμπιακού, θα ψηφίσουν ακόμη οι Ατρόμητος, Βόλος, Γιάννινα και Αστέρας), ενώ και η ΕΠΟ που παραδοσιακά ψηφίζει λευκό δεν αποκλείεται να συνταχθεί με την κίνηση για την ανατροπή Μαρινάκη. 

Όλα άρχισαν όταν προχώρησε η κίνηση για τέλος συνεργασίας της Λίγκας με τον Κλάτενμπεργκ, θέμα που επίσης θα αποφασιστεί σήμερα, καθώς σε αυτό είχαν συμφωνήσει έντεκα ΠΑΕ και φάνηκε ότι υπάρχει δυσφορία για τον τρόπο που κινείται ο Μαρινάκης ως πρόεδρος της Λίγκας, εργαλειοποιώντας την για να περνά τις θέσεις του Ολυμπιακού.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.