Ο ΠΑΟΚ μπροστά σε εβδομάδα «τελικών» με την ΑΕΚ

Metrosport Team03 Μαΐου 2021

Με την αναγκαία, για τη διεξαγωγή των αγώνων που θα αναδείξουν τον Κυπελλούχο Ελλάδας, διακοπή αυτής της εβδομάδας, ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να μείνει σε αγωνιστική εγρήγορση και έτοιμος για τη σειρά αγώνων με την ΑΕΚ μέσα από την οποία μπορεί να τρυπήσει για δεύτερη φορά φέτος το ταβάνι του.

Γιατί ο Δικέφαλος που άρχισε τη σεζόν με στόχο την παραμονή, πέραν των βημάτων προς την οικονομική εξυγίανση, έκανε κάτι πολύ παραπάνω από το αναμενόμενο με την κατάκτηση της 5ης θέσης της βαθμολογίας. Επειδή όμως τρώγοντας ανοίγει η όρεξη και επειδή το μομέντουμ του, το επιτρέπει, ο ΠΑΟΚ δεν βλέπει τη σειρά αγώνων των πλέι οφ ως μία υποχρέωση που απλά θα διεκπεραιώσει. Ο Άρης Λυκογιάννης θα αρχίσει από αύριο και μετά τα ρεπό αυτών των ημερών, να ετοιμάζει την ομάδα του για τα ματς της επόμενης εβδομάδας που θα εναλλάσσονται ανά δύο ημέρες αφού στο πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ, αναμένεται να οριστούν οι αγώνες των δύο ομάδων στην Τρίτη (11/5), στην Πέμπτη (13/5) και αν χρειαστεί τρίτος, στο Σάββατο (15/5).

Για τον ΠΑΟΚ αυτή η αποστολή δεν θα είναι εύκολη κι ας δείχνει πληγωμένη από διάφορα προβλήματα η ΑΕΚ, δεδομένου ότι πρόκειται για μία ομάδα με ποιότητα, εμπειρία και πολλές επιλογές. Επιπρόσθετα, αν η σειρά πάει σε τρίτο ματς, ο ΠΑΟΚ θα αναγκαστεί να κάνει μέσα σε λίγες μέρες το ταξίδι μέχρι την Αθήνα οδικώς αφού έτσι μετακινείται η ομάδα σε όλη τη σεζόν.

Το ευτύχημα για τον Άρη Λυκογιάννη είναι ότι με την επιστροφή του Τσαλμπούρη που έπαιξε ήδη σε τρεις αγώνες, έχει διαθέσιμο όλο το υλικό του. Συν τις άλλοις ο ΠΑΟΚ θα ψάξει και για μία αγωνιστική εκδίκηση για τη βαριά ήττα του ΟΑΚΑ αλλά και την ήττα στην παράταση στο «παλατάκι». Σε κάθε περίπτωση όμως ο Δικέφαλος είναι πλήρως απελευθερωμένος από κάθε μορφής πίεση και μένει να φανεί με ποιο τρόπο θα διαχειριστεί αυτήν την κατάσταση. Αν θα κλείσει τις υποχρεώσεις του μέσα στην επόμενη εβδομάδα ή αν θα πάει μέχρι το τέλος του δρόμου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.