Ο ΠΑΟΚ μπορεί να βγάλει επιπλέον μισό εκατομμύριο ευρώ από τον Γιαννούλη

Κώστας Πετρωτός22 Δεκεμβρίου 2022

Η πώληση του Δημήτρη Γιαννούλη στην Νόριτς τον Ιανουάριο του 2021 (αρχικά με την μορφή υποχρεωτικού δανεισμού) ήταν ένα από τα πιο προσοδοφόρα deal που έκανε ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, αποφέροντας συνολικά 8,5 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, ο Δικέφαλος είχε φροντίσει να κρατήσει και ένα ποσοστό μεταπώλησης ύψους 20% το οποίο πλέον αρχίζει να έρχεται στο προσκήνιο.

Ο λόγος; Το ενδιαφέρον ρωσικών ομάδων, της Ντιναμό και της Σπαρτάκ Μόσχας, για να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο ατζέντης του, Βασίλης Παναγιωτάκης, το πιθανότερο είναι η κρούση να γίνει το καλοκαίρι, όταν ο 27χρονος Κατερινιώτης φουλ μπακ θα μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την αγγλική ομάδα, στην οποία μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο το καλοκαίρι σε ματς με την Γουίγκαν δεν έχει πλέον τον ίδιο πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Με βάση τις πληροφορίες που συγκέντρωσε η «Μ», μία τέτοια πιθανή πώληση θα φτάσει συνολικά τα 2 με 2,5 εκατ. ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να βάλει επιπλέον μισό εκατομμύριο ευρώ στα ταμεία του από την αξιοποίηση του κεφαλαίου «Γιαννούλης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.