«Ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι μέσα στις ομάδες που μπορεί να χτυπήσει Πρωτάθλημα όμως...»

Metrosport Team05 Σεπτεμβρίου 2022

Για τη λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Άρη στο Βικελίδης, τη συνέχεια, αλλά και το αν χρειάζεται ενίσχυση ο ΠΑΟΚ, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή ''Τρίτο Ημίχρονο'', ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Τόνι Γκονζάλες. 

''Έχω παίξει δύο χρονιές σε ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης και από τότε που σταμάτησα το ποδόσφαιρο προσπαθώ να βλέπω όλες τις αναμετρήσεις. Για τον θεατή ήταν κακό ματς το χθεσινό. Σίγουρα η κάθε ομάδα ήθελε τη νίκη, αλλά… νικητής ήταν ο ΠΑΟΚ. Από θέμα τακτικής πρέπει να έμειναν ικανοποιημένοι και οι δύο προπονητές. Λείπει ένας παίκτης από τον ΠΑΟΚ που να ενώνει το κέντρο με την επίθεση και να βρίσκει τις κάθετες μπαλιές και να ανοίγει τους χώρους και χθες δεν υπήρχε κάποιος ποδοσφαιριστής να το κάνει. Ο Ντόουγκλας δεν έκανε καλό ματς. Πιστεύω θα πάρουν κι άλλοι παίκτες ευκαιρίες και θα βρεθεί λύση στην ομάδα. Τον Μπράντον τον γνωρίζω από τις ακαδημίες στη Μαγιόρκα. Δεν είναι Πρίγιοβιτς, όμως ανοίγει χώρους, κινείται αριστερά και δεξιά κι αν είχε βρει δίχτυα θα είχε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι. Για να μπαίνει βασικός ο Μπράντον κάτι βλέπει ο Λουτσέσκου στον ίδιο, αλλά θεωρώ ότι και ο Τόμας και ο Ολιβέιρα θα βοηθήσουν τον Δικέφαλο. 

Για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς είπε: «Είναι πολύ δύσκολο να κρατιέσαι πολλά χρόνια σε υψηλό επίπεδο. Σίγουρα, ο παίκτης έχει σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια της χρονιάς, καθώς είναι κομπιούτερ. Όταν κάποιος δεν είναι καλός 2-3 αγώνες, πρέπει να τον αντικαθιστάς. Στον ΠΑΟΚ όμως δεν έχει λύσεις για όλες τις θέσεις. Ο αποκλεισμός στην Ευρώπη επηρέασε και στο μεταγραφικό κομμάτι. Μέχρι τα Χριστούγεννα μπορεί οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να εντοπίσουν τις αδυναμίες και να ενισχυθούν στις θέσεις που πρέπει. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι μέσα στις ομάδες για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Όμως θέλει δουλειά και υπομονή για να το πετύχει''.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.