Ο ΠΑΟΚ μπορεί αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο, οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης24 Φεβρουαρίου 2022

 Έχοντας χάσει 1-0 στη Δανία, ο ΠΑΟΚ γνωρίζει (και το επιβεβαιώνουν και οι αποδόσεις) πως δεν είναι το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League. Γνωρίζει όμως πως αν εμφανίσει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο μπορεί να τα καταφέρει.

 Η νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μίντιλαντ δίνει 2.05 με τους Δανούς πάντως να είναι σίγουρα ικανοί να πληγώσουν την ευάλωτη άμυνα του Δικεφάλου.

 Το G/G προσφέρεται σε απόδοση 2.00 και το over 2.50 γκολ στο 2.30 και είναι επιλογές που θα συγκεντρώσουν το... ενδιαφέρον του κόσμου και λογικά καθώς και ο ΠΑΟΚ θα παίξει πολύ πιο επιθετικά απ' ότι έκανε στη Δανία.

 Αξίζει και το match combo του άσου με το over 2.50 γκολ στο 3.65 ενώ πολλές είναι οι επιλογές που μπορούμε να κάνουμε στα σκορ και τους σκόρερ.

 Η Stoiximan είναι εδώ για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο με αμέτρητα στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ! 

 Πρώτη μας επιλογή το 2-1 υπέρ του ΠΑΟΚ που προσφέρεται στο 9.50 ενώ σαν anytime σκόρερ θα προτιμήσουμε τον Ζίβκοβιτς στο 3.80 που χρωστά φέτος μια πολύ μεγάλη εμφάνιση αντίστοιχη με αυτή εναντίον της Μπενφίκα όταν προωτοήρθε.

 Stoiximan Master: Έως 50.000€ εντελώς δωρεάν* κάθε εβδομάδα! 

 Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αταλάντα και θέλει μόνο νίκη μετά το 2-1 υπέρ των Ιταλών στον πρώτο αγώνα. Η επικράτηση του Ολυμπιακού δίνει 3.50 και το πολύ πιθανό G/G 1.65.

 21+ 

 | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ 

 | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας 

 | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 

 | Παίξε Υπεύθυνα 

 Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές * 

 Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.