Ο ΠΑΟΚ μετράει τις δυνάμεις του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Metrosport Team17 Οκτωβρίου 2022

Με το ντέρμπι του «Καραϊσκάκης» θα πέσει σήμερα (17/10, 20:00, metrosport.gr, Metropolis 95.5, Cosmote Sport 1) η αυλαία της 8ης αγωνιστική της Superleague με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Μετά τις χθεσινές νίκες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, οι δύο ομάδες γνωρίζουν ότι η απώλεια βαθμών θα ανοίξει την «ψαλίδα» από την κορυφή σε επίπεδα που θα είναι δύσκολο να καλυφθούν.

Ειδικά ο ΠΑΟΚ που έχει μείνει για ένα μήνα χωρίς νίκη –τελευταία επιτυχία του το 1-0 επί της Λαμίας στις 12 Σεπτεμβρίου- είναι πια στο -12 από την πρώτη θέση και αν γυρίσει στη Θεσσαλονίκη με άδεια χέρια, θα μείνει πίσω τόσο από την ΑΕΚ (-6), όσο και από τον Βόλο (-5). Αγωνιστικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει δύο πολύ σημαντικές απουσίες, αυτές των Αντρέ Βιεϊρίνια και Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Βάσει αυτών και δεδομένης της ανετοιμότητας του Ράφα Σοάρες, οι επιλογές του είναι σε κάποιες θέσεις… μετρημένα κουκιά αλλά προσανατολίζεται να παρουσιάσει έναν άλλον ΠΑΟΚ.

Ο Κοτάρσκι προορίζεται για βασικός γκολκίπερ. Η άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, αναμένεται να αποτελείται από τους Λύρατζη, Ινγκανσον, Κουλιεράκη και Τσαούση. Στην μεσαία γραμμή, επικρατέστεροι είναι οι Ντάντας και Κούρτιτς. Όμως, θέση διεκδικεί και ο Σβαμπ, καθώς στα οικογενειακά διπλά των προηγούμενων ημερών, ο Λουτσέσκου τον χρησιμοποίησε.

Η τριάδα μεσοεπιθετικά αναμένεται να αποτελείται από τους Νάρεϊ, Κωνσταντέλια και έναν εκ των Καντουρί ή Φιλίπε Σοάρες. Ο τελευταίος έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις στο Καραϊσκάκη και αυτό παίζει τον ρόλο του. Στην κορυφή της επίθεσης επικρατέστερος είναι ο Νέλσον Ολιβέϊρα, ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί και η χρησιμοποίηση του Γκορντεζιάνι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.