Ο ΠΑΟΚ με γερμανικό μοντέλο: «Φέρτε τίτλους, πάρτε χρήμα»

Κώστας Πετρωτός01 Αυγούστου 2020

Η απόκτηση του Στέφαν Σβαμπ, εισάγει τον ΠΑΟΚ στην νέα εποχή. Στην εποχή Ρέμπε, όπου στις συμφωνίες με παίκτες θα εφαρμόζεται το γερμανικό μοντέλο. Ποιο είναι αυτό; Συμβόλαια με καλές πάγιες απολαβές που, όμως, μπορεί να γίνουν σούπερ αν οι ποδοσφαιριστές πιάσουν τα μπόνους που θα συμφωνούνται.

Ο ΠΑΟΚ επιδιώκει να αλλάξει την λογική στα συμβόλαιά του, θέλοντας να αποφύγει περιπτώσεις τύπου Βέρνμπλουμ και σ' αυτό βοηθά πολύ η λογική βγαλμένη από την Μπουντεσλίγκα που φέρνει μαζί του ο Όλαφ Ρέμπε και συνοψίζεται στην φράση «φέρτε τίτλους, πάρτε χρήμα». 

Ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής, ασχέτως αν η συνολική πρόταση στον Βιεϊρίνια ήταν αρκετά κάτω από τα στάνταρ του αρχηγού, εφάρμοσε την λογική τον μπόνους και σ' αυτη την περίπτωση και έδειξε με ποιον τρόπο θα κινηθεί και στην συνέχεια.

Πώς εφαρμόζεται η παραπάνω λογική στην περίπτωση του Σβαμπ; Στις 350.000 ευρώ των πάγιων απολαβών στο τριετές (2+1) συμβόλαιο του Αυστριακού, έχουν μπει σημαντικά μπόνους επίτευξης στόχων, που αλλάζουν την οικονομική κλίμακά του αν επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν καθοριστεί.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.