Μήνυμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την πρόκριση»

Metrosport Team16 Ιανουαρίου 2024

Λίγες ώρες απέμειναν για το παιχνίδι που θα κρίνει το μέλλον του ΠΑΟΚ στη φετινή διοργάνωση του BCL και η ΚΑΕ προχώρησε σε μία ανάρτηση με παροτρύνσεις για υποστήριξη επί 40 λεπτά αλλά και σχετικά με την προσέλευση του κόσμου στο PAOK Sports Arena.

«Ετοιμαζόμαστε για ένα μεγάλο παιχνίδι! Με πάθος και καρδιά, με υπομονή και επιμονή, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την πρόκριση! Είναι πολύ σημαντικό οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια τους και να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο, γΓια να αποφύγουν την ταλαιπωρία της τελευταίας στιγμής, αλλά και για να είναι από νωρίς στις θέσεις τους και δίπλα στην ομάδα μας.

Μην ξεχνάτε ότι στο ημίχρονο του αγώνα, δύο φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν 1000, με ένα σουτ από το κέντρο του γηπέδου, στο μεγάλο διαγωνισμό Half Court Challenge της @winmasters.gr του μεγάλου χορηγού της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco.

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, εκτός από την κεντρική μπουτίκ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, θα λειτουργήσουν και δύο ακόμη καταστήματα στον πρώτο όροφο του γηπέδου στη θύρα 1 με πρόσβαση από όλο το γήπεδο και εσωτερικά μεταξύ των θυρών 12-14».

Η ανάρτηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ : 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.