Ο ΠΑΟΚ λέει «ό,τι κι αν γίνει θα βάλω γκολ και θα κερδίσω»

Κώστας Πετρωτός25 Νοεμβρίου 2020

Με πολύ εύστοχο τρόπο, ο Λουκάς Καραδήμος περιέγραψε χθες στο Metropolis 95,5 την αλλαγή της εικόνας του ΠΑΟΚ επί Γκαρσία. «Βλέπω ότι η ομάδα έχει την αυτοπεποίθηση που της έλειπε. 

Και τα σκορ και η ανατροπή με την Αϊντχόφεν βοήθησαν πολύ να βρει τη χαμένη του αυτοπεποίθηση. Δεν είχε σιγουριά στο παιχνίδι του, στις ικανότητές του. Με τον Γκαρσία προσπαθεί να το αλλάξει και το έχει καταφέρει. Πατάει λίγο σε νοοτροπία, στα πρότυπα του Λουτσέσκου.

 Ο ΠΑΟΚ δείχνει να λέει «ότι και να γίνει θα βάλω το γκολ και θα κερδίσω». Είχε 12 τελικές, είχε κόρνερ, ήταν πιεστικός…», σημείωσε ο προπονητής του Μαρκό, πλέον. Σημείωσε ότι ο Γκαρσία μαθαίνει ακόμη τους παίκτες και άλλαξε και τον σχηματισμό και απαιτείται χρόνος για να τον συνηθίσουν οι παίκτες.

Κατέληξε ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί από φέτος να χτυπήσει το πρωτάθλημα: «Έχει υλικό και επιλογές, γιατί όχι… Έπαιξε και ο Βιειρίνια μετά από καιρό, ίσως και ο Τζόλης ξεκινήσει… Έχει η ομάδα λύσεις. Όλες οι ομάδες στηρίζονται σε έναν κορμό 8-9 παικτών και αν λείψει κάποιος, έχουν θέματα».

Τέλος, τόνισε ότι από πλευράς παικτών ξεχωρίζει τον Ελ Καντουρί: «Είναι πιο «γλυκός» παίκτης, με την παρουσία του έγινε πιο γρήγορη η ομάδα, έπαιξε πιο κάθετα, στήριξε τους επιθετικούς. Είναι πολύ καλός ο Καντουρί φέτος, ανεβασμένος. Είναι και στο γκολ και αυτό που πέτυχε με τον ΠΑΣ ήταν δύσκολο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.