Ο ΠΑΟΚ κουβαλά την Ελλάδα στην Ευρώπη

Αρις Νικολάκης11 Μαρτίου 2022

Ο Γιασμίν Κούρτιτς ήταν όλα τα λεφτά… Και για την ένταση του μετά το 45ο λεπτό. Και για το γκολ της νίκης. Και για τον πανηγυρισμό. Και για την αντίδραση στην κίτρινη κάρτα. Και για τις δηλώσεις του!

Ο Γιασμίν Κούρτιτς ήταν όλα τα λεφτά. Επιμένουμε εμείς…

Με τον ΠΑΟΚ να κάνει μεν, το πρώτο βήμα πρόκρισης στους 8 του Κόνφερενς Λιγκ αλλά να έχει προβλήματα για το δεύτερο. Τούτο δε, επειδή δε θα έχει στη ρεβάνς Γιασμίν Κούρτιτς και Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Με αυτούς – κατά την πάντα ταπεινή μας, άποψη - ο ΠΑΟΚ (του Β’ ημιχρόνου κυρίως) θα ήταν αδιαφιλονίκητο φαβορί. Κι ας κάποιες στιγμές επίδειξης ισχύος και δύναμης η Γάνδη στην Τούμπα.

Αναφέραμε τον ΠΑΟΚ του Β΄ ημιχρόνου. Αυτός ο ΠΑΟΚ έκανε το πρώτο βήμα της πρόκρισης. Κι η διαφορά του από τον ΠΑΟΚ τού Α΄ ημιχρόνου ήταν ο Γιασμίν Κούρτιτς. Η αγωνιστική του έκρηξη – μετά τον απεγκλωβισμό του από τις… δαγκάνες των αντιπάλων του – ώθησε τον «δικέφαλο» σε υψηλά standards απόδοσης. Ένα το κρατούμενο για τον Σλοβένο.

Το 1-0 έγινε με αρχιτεκτονικό τρόπο! Το τείχος είχε… σφήνα, η οποία άφησε ανοικτό παράθυρο για τον εκτελεστή. Ο gunman του ΠΑΟΚ φίλησε την μπάλα (έχει …ερωτική σχέση μαζί της!) πριν τη στήσει για την εκτέλεση. Σημάδεψε αυτή τη φορά χαμηλά. «Είχε ψηλούς παίκτες στο τείχος εξήγησε. Άλλαξα επιλογή στην εκτέλεση». Είπε στις δηλώσεις του. Κι ως είθισται ευστόχησε. Δύο τα κρατούμενα.

Πανηγύρισε κλασσικά. Αποθεώθηκε χαρακτηριστικά αλλά… Αρνήθηκε την προσωπική αποθέωση και τη ζήτησε για τον ΠΑΟΚ. Όλα αυτά με κινήσεις οι οποίες άγγιξαν ευαίσθητες χορδές κάθε φίλου του «δικέφαλου». Τρία τα κρατούμενα.

Στην κίτρινη κάρτα δεν χαρίσθηκε στον πάγκο του! Ήταν εξω φρενών. Ζήτησε νωρίτερα αλλαγή, βλέπετε. Η αλλαγή του καθυστέρησε. Είδε την κίτρινη. Έμεινε εκτός… νυμφώνος για τη ρεβάνς. Ήταν απαρηγόρητος. Τέσσερα τα κρατούμενα.

Και στις δηλώσεις του μετά, η απλότητα κι η σεμνότητα του ανέδειξαν την προσωπικότητα του. «Για μένα μετρά η επιτυχία της ομάδας περισσότερο από την δική μου». Πέντε τα κρατούμενα…

Γι’ αυτό σας λέμε και σας ξαναλέμε… Ο Γιασμίν Κούρτιτς ήταν όλα τα λεφτά!

Κατά τα άλλα; Ο ΠΑΟΚ κουβαλά την Ελλάδα στην Ευρώπη. Και με εμφανίσεις όπως αυτή μετά το 450 λεπτό... Με λίγη τύχη (απαραίτητο συστστατικό για κάθε επιτυχημένη συνταγή στην μπάλα) θα την πάει μακριά! Με τις ευχές κάθε υγιώς σκεπτόμενου φιλάθλου.

ΥΓ : Λίγο έλειψε ο ΠΑΟΚ, να πληρώσει τη μίζερη ΟΥΕΦΑ! Δίχως VAR στερήθηκε ένα ηλίου φαεινότερο πέναλτι. Στο 20ο λεπτό με χέρι του Εγκοντό ! Πληρώνει όμως, τη μιζέρια της καθώς στερήθηκε νίκης ευρειών διαστάσεων. Η ακριβή στα πίτουρα και φθηνή στο αλεύρι ΟΥΕΦΑ…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.