Ο ΠΑΟΚ κοντά στον Άντριαν Νίλσεν Περέιρα

Metrosport Team07 Σεπτεμβρίου 2020

Σε πολύ προχωρημένο στάδιο φαίνεται ότι βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τη Βίκινγκ για τη μεταγραφή του Άντριαν Νίλσεν Περέιρα!

Πρόκειται για 21χρονο αριστερό μπακ που ετοιμάζεται να γίνει παίκτης του Δικεφάλου, αφού οι Νορβηγοί παρουσιάζουν την υπόθεση ως τελειωμένη. «Η Βίκινγκ αποδέχτηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ» αναφέρουν στον τίτλο.

Ο Περέιρα είναι γεννημένος στις 31 Αυγούστου 1999 και τα τελευταία δύο χρόνια μέτρησε 39 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και οχτώ ασίστ με τη Βίκινγκ!

«Eίμαστε κοντά, ναι. Τα πάντα δείχνουν ότι θα συμφωνήσουμε. Στη συνέχεια είναι επιλογή του παίκτη αν θα δεχθεί την μεταγραφή. Οι ενδείξεις που έχουμε είναι ότι Αντριάν θέλει την μεταγραφή. Έχουμε αρνηθεί προτάσεις στο παρελθόν, αλλά τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής του, Μπιάρνε Μπέρντσεν.


Έρχεται για μπακ απ του Γιαννούλη

Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, υπάρχει διαπραγμάτευση των δύο ομάδων που είναι κοντά αλλά δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε συμφωνία. Ο Περέιρα θα έρθει ως μπακ απ του Γιαννούλη στο αριστερό άκρο της άμυνας και στην περίπτωση που προκύψει πώληση του διεθνή μπακ, ο ΠΑΟΚ θα αναζητήσει έναν ακόμη παίκτη στην ίδια θέση, με την προοπτική να έχει τον ρόλο του βασικού.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.