Ο ΠΑΟΚ κινείται στον αστερισμό του Λουτσέσκου

Γιώργος Καστάνης20 Μαρτίου 2022

Οι πράξεις το δείχνουν, τα αποτελέσματα της ομάδας με τον πιο περίτρανο τρόπο. Η ξέφρενη ευρωπαϊκή της πορεία, η παρουσία στα ημιτελικά του Κυπέλλου, η επιθυμία να διατηρήσει με άνεση η ομάδα την δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα και εάν προκύψει κάποιο αγωνιστικό όφελος από τον βασικό αντίπαλο να το αξιοποιήσει. Είτε το θέλουμε, είτε όχι, είτε μας (σας) αρέσει, είτε όχι, ο ΠΑΟΚ κινείται στον αστερισμό του Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος προπονητής, πιστώνεται (σαφέστατα μαζί με όλους τους συνεργάτες του) αυτή την μεταμόρφωση της ομάδας και την πορεία της, έως αυτή την στιγμή. Αποδεικνύει πως είναι ένας εξαιρετικά καλός προπονητής, που όταν έχει τα εφόδια και τις συνθήκες για να αποδώσει, παρουσιάζει έργο. Δεν πρόκειται να τον….αποθεώσουμε. Όταν οδηγήσει τον ΠΑΟΚ σε ένα ακόμη τρόπαιο, ή και σε δύο, τότε ναι, θα εισπράξει τα ανάλογα. Ο Λουτσέσκου όμως πρέπει να αισθάνεται πίεση. Έτσι λειτουργεί καλύτερα.

Δεν το λέμε εμείς. Ο ίδιος το είπε, πριν από μήνες, σε μία ανύποπτη στιγμή. Θέλει να υπάρχει πίεση, είτε από τον μεγαλομέτοχο, είτε από τους δημοσιογράφους που παρακολουθούν από πολύ κοντά τις εξελίξεις στην ομάδα, είτε από τον κόσμο. Με αυτή την πίεση, αποδίδει καλύτερα. Και από την δική μας πλευρά...υποσχόμαστε να του ασκήσουμε πίεση στο “μέγεθος” που μας αναλογεί, για να ανταποκριθεί όπως ο ίδιος ξέρει, καλύτερα, αποτελεσματικότερα στις προκλήσεις. Όπως και να το κάνουμε όμως, ο ΠΑΟΚ κινείται στον αστερισμό του προπονητή του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.