Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τις εντυπώσεις, πρέπει να κερδίσει και τα παιχνίδια

Γιώργος Πετρίδης07 Δεκεμβρίου 2020

Ο ΠΑΟΚ που εμφανίστηκε στην Πάτρα απέναντι στον Προμηθέα και κυρίως στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Έχει καλό υλικό, έχει αρχίσει να βρίσκει τον ρυθμό του και κερδίζει πια αυτοπεποίθηση. Περιμένοντας επιτέλους να ανέβουν ο Λοβ και ο Μπιτς αλλά και να σταθεροποιηθεί ο Τέρνερ θα πρέπει να αρχίσει να αρχίσει να κερδίζει και αγώνες, πέραν των εντυπώσεων.

Για τον Δικέφαλο πέρασε ένα πρόγραμμα «βουνό» αφού ως τώρα έπαιξε μόνο με το Λαύριο εντός έδρας και αντιμετώπισε εκτός έδρας κατά σειρά τον Ηρακλή, τον Παναθηναϊκό, τον Προμηθέα και την ΑΕΚ από τους οποίους ηττήθηκε. Αυτό το 1-4 σε συνδυασμό με αποτελέσματα που διαταράσσουν τις θεωρητικές ισορροπίες στο Πρωτάθλημα, βάζει επιπλέον πίεση στον ΠΑΟΚ που θα πρέπει να τη διαχειριστεί και να την αποτινάξει από πάνω του μέσα στην εβδομάδα.

Για την ομάδα του Κώστα Μέξα το 2/2 στα ματς της Τετάρτης (20:00) με τη Λάρισα και της Κυριακής (16:00) με τον Άρη στο PAOK Sports Arena είναι κάτι περισσότερο από επιβεβλημένο. Αν το κάνει θα μπορέσει να πάρει «ανάσα» και θα αρχίσει να ανεβαίνει βαθμολογικά, κάτι λιγότερο από αυτό το 2/2 όμως δεν θα τον βάλει σε μπελάδες, αφού αυτή η ομάδα θα είναι αφύσικο να κινδυνέψει, αλλά σίγουρα θα του βάλει ακόμη περισσότερη πίεση.

Για τα δύο διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια βέβαια, ο προπονητής του ΠΑΟΚ υπολογίζει στον Νώντα Παπαντωνίου που δεν έπαιξε στο ΟΑΚΑ ενώ περιμένει με αγωνία την εξέταση στην οποία θα υποβληθεί ο Βαγγέλης Μαργαρίτης που δέχθηκε ένα χτύπημα στο γόνατο στο ματς με την ΑΕΚ.

Όσο για τα περί παραδειγματικής τιμωρίας των Καρακατσούνη και Ζαχαρή που έκλεισαν τα μάτια στο φάουλ του Ζήση στον Λοβ; Δεν είναι καν παρηγοριά για τον ΠΑΟΚ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.