Ο ΠΑΟΚ «καίγεται» για ένα ποιοτικό δεκάρι!

Metrosport Team08 Ιανουαρίου 2022

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ

Οδεύουμε προς το κλείσιμο του πρώτου δεκαημέρου του Ιανουαρίου και είναι απόλυτα δικαιολογημένο ο κόσμος του ΠΑΟΚ να περιμένει πώς και πώς την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, βλέποντας ότι πλέον υπάρχει στον οργανισμό και αθλητικός διευθυντής.

Η έλευση του Ζοσέ Μπότο ήταν δεδομένο ότι θα πήγαινε για λίγο πίσω τις πρώτες κινήσεις του Δικεφάλου, αφού έπρεπε πρώτα να πάρει το χαρτοφυλάκιο του, να ενημερωθεί και να ιεραρχήσει προτεραιότητες και, φυσικά, να χαράξει με τον Ραζβάν Λουτσέσκου την γραμμή που θα ακολουθήσει η ομάδα μέσα στον Ιανουάριο. Αλλωστε, όπως ο ίδιος ο Πορτογάλος έχει τονίσει, δουλειά ενός αθλητικού διευθυντή είναι να επιλέγει παίκτες σε συμφωνία με τον προπονητή.

Οι δυο τους είχαν τόσο δείπνο εργασίας την πρώτη μέρα παρουσίας του Μπότο στην Θεσσαλονίκη, όσο και συνεχείς συσκέψεις, με την συμμετοχή και του τμήματος σκάουτινγκ. Σε αυτές συμφώνησαν ότι η ομάδα έχει ανάγκη από τρεις βασικές κινήσεις ενίσχυσης και ,μάλιστα, πλέον υπάρχει και ξεκάθαρη ιεράρχηση. Ως γνωστό, ο Λουτσέσκου έχει ζητήσει έναν δεξιό μπακ, έναν κεντρικό μέσο και έναν μεσοεπιθετικό, όπως φαίνεται ότι η τελευταία θέση είναι αυτή που «καίει» περισσότερο τον Δικέφαλο.

Μπότο και Λουτσέσκου συμφωνούν ότι ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από ένα ποιοτικό δεκάρι με δυνατότητα να αγωνίζεται και στα άκρα, γι’αυτό και ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής της ασπρόμαυρης ΠΑΕ ρίχνει πολύ μεγάλη βαρύτητα στην συγκεκριμένη υπόθεση. Κάνει εντατικές επαφές για να βρει τον παίκτη που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες της ομάδας και θα ανεβάσει κατακόρυφα την ποιότητα της ομάδας και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε και εξελίξεις. Ο Μπότο δουλεύει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς θόρυβο, θέλοντας να βρει τον παίκτη που πραγματικά θα αλλάξει τα δεδομένα για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.