«Ο ΠΑΟΚ και άλλες δύο ομάδες ενδιαφέρονται για τον Κρμέντσικ»

Metrosport Team16 Ιουνίου 2022

Το όνομα του Μίκαελ Κρμέντσικ βάζουν ξανά στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ τα βελγικά ΜΜΕ, με τον πρώην επιθετικό των "ασπρόμαυρων" να επιστρέφει στη Μπριζ, αλλά χωρίς να υπολογίζεται για τη νέα σεζόν.

Ο Τσέχος επιθετικός είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού από τους Βέλγους στη Σλάβια Πράγας και παρότι βρήκε ξανά τα πατήματα του πετυχαίνοντας 7 γκολ και 5 ασίστ σε 22 αναμετρήσεις, ένα σοβαρός τραυματισμός στα τέλη του 2021, εμπόδισε τους Τσέχους να ενεργοποιήσουν τη οψιόν αγοράς του.

Ο 29χρονος φορ επέστρεψε στη Μπριζ αλλά οι πιθανότητες να παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν δεν είναι υπέρ αυτού του σεναρίου.

Η βέλγικη εφημερίδα "Het Laatste Nieuws", αναφέρει πως ο Κρμέντσικ θα μπορούσε να αγωνιστεί ξανά στον ΠΑΟΚ, καθώς έχει φορέσει και στο παρελθόν την ασπρόμαυρη φανέλα, στη Νυρεμβέργη ή ακόμα και στην Περσίτζα Τζακάρτα, από την Ινδονησία. Πιο συγκεκριμένα, σε αναφορές τους για τον νέο κόουτς των πρωταθλητών Βελγίου, Κάρλ Χούφκενς, ξεκαθαρίζουν πως δεν υπολογίζεται ο Τσέχος φορ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.