Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε ρεκόρ δεκαετίας με ασίστ

Γιώργος Πετρίδης01 Φεβρουαρίου 2021

Ο ΠΑΟΚ ξέσπασε στον Παναιτωλικό μετά τη «βαριά» από τον Ολυμπιακό, φτάνοντας σε μία νίκη που συνδυάστηκε με μία μεγάλη επίδοση.

Πέραν των πέντε τερμάτων που είχε και ενώ στα προηγούμενα 19 παιχνίδια Πρωταθλήματος δεν είχε ξεπεράσει τα τρία -είχε σημειώσει «τριάρες» σε πέντε διαφορετικά παιχνίδια- ο Δικέφαλος είχε τέσσερις ασίστ επίδοση που αποτελούν ισοφάριση της κορυφαίας επίδοσης του στην τελευταία 10ετίας.

Πιο συγκεκριμένα...

Είναι η κορυφαία του στη φετινή σεζόν αφού η προηγούμενη ήταν οι τρεις που είχε στα δύο ματς με τον ΟΦΗ. Δύο από αυτές τις τέσσερις ασίστ έδωσε ο Ροντρίγκο Σοάρες που είχε καλή παρουσία παίζοντας στη φυσική του θέση, στη δεξιά πλευρά της άμυνας και είχε σημαντική στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού. Ο Βραζιλιάνος ισοφάρισε την επίδοση των δύο ασίστ που είχαν οι δύο Αυστριακοί στα ματς με τον ΟΦΗ, ο Σβαμπ εντός και ο Μουργκ εκτός έδρας.

Οι τέσσερις ασίστ που είχε χθες ο Δικέφαλος αποτελούν και ισοφάριση της κορυφαίας επίδοσης της φετινής Superleague αφού σε αυτήν έφτασε δύο φορές ο Ολυμπιακός στα εντός έδρας παιχνίδια του με τον Ατρόμητο και τον Βόλο.

Δεν είναι όμως μόνο ρεκόρ περιόδου για τον ΠΑΟΚ αλλά και ισοφάριση του ρεκόρ του στην τελευταία 10ετία. Στην περσινή σεζόν κορυφαία επίδοση του ήταν οι τρεις ασίστ στο 3-0 επί της Λαμίας στην Τούμπα ενώ σε αυτήν την επίδοση έφτασε δύο φορές στη χρονιά που κατέκτησε το Πρωτάθλημα, το 2018-19, έχοντας από τέσσερις ασίστ στο 4-0 επί του ΟΦΗ και στο 5-0 επί του Λεβαδειακού στην Τούμπα. Τέσσερις ασίστ είχαν ακόμη οι «ασπρόμαυροι»...

*Στο ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα για το Πρωτάθλημα του 2012-13.

*Απέναντι στην Καλλονή για τη σεζόν 2013-14.

*Κόντρα στη Βέροια στο ματς της σεζόν 2014-15.

*Στο ματς με την Κέρκυρα της σεζόν 2016-17.

*Με τη Λαμία της σεζόν 2017-18.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.