Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει πως με τον Αστέρα Τρίπολης θέλει σοβαρότητα, οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης23 Οκτωβρίου 2022

Ανεβασμένος ψυχολογικά μετά τη μεγάλη του νίκη επί του Ολυμπιακού, ο ΠΑΟΚ καλείται να δείξει σοβαρότητα απέναντι στον πάντα επικίνδυνο Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα. H 9η αγωνιστική της Superleague έχει ντέρμπι στο πρόγραμμά της και αμέτρητα στοιχήματα στη Stoiximan.

Ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην ομάδα της Αρκαδίας αγωνιζόμενος στην έδρα του με τον άσο να δίνει 1.52. Θα πρέπει όμως να αποφύγει τη χαλαρότητα που του κόστισε πολλούς χαμένους βαθμούς και να είναι πολύ προσεκτικός στην άμυνά του και αποτελεσματικός στην επίθεση.

Ο Αστέρας Τρίπολης, πάντως, μπορεί να σκοράρει στην Τούμπα και να μας προσφέρει το G/G του 2.27 και να βοηθήσει στην επίτευξη και του over 2.50 γκολ στο 2.12.

Από τα πολλά στοιχήματα που έχουμε την ευκαιρία να επιλέξουμε στη Stoiximan και για τον αγώνα της Τούμπας, αξίζει το 2-1 ως τελικό σκορ στο 9.25 αλλά και το να σκοράρει ο Ολιβέιρα οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι (2.70)

Το νέο Bet Builder της Stoiximan είναι εδώ! Συνδυάζεις διαφορετικά Bet Builder σε ένα δελτίο!

Σήμερα έχουμε και το μεγάλο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Άρη. Ναι, μεν ο άσος του 1.85 έχει τον πρώτο λόγο, εμείς, όμως, θα επιλέξουμε το G/G του 2.07 καθώς οι κίτρινοι είναι ικανοί να σκοράρουν στη Λεωφόρο αλλά και να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα παρά τις ανασταλτικές αδυναμίες που έχουν εμφανίσει.

21+

| Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ

| Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας

| Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777

| Παίξε Υπεύθυνα

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.