Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει από την Τούμπα τι εστί... Βόλος, οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης23 Ιανουαρίου 2022

Έχοντας χάσει βαθμούς από τον Βόλο σε έναν αγώνα που προηγήθηκε με 4-1, ο ΠΑΟΚ γνωρίζει πως το έργο του θα είναι πολύ δύσκολο για να πάρει τη νίκη εκτός έδρας από την πολύ επικίνδυνη ομάδα της Μαγνησίας.

 Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει το μυαλό του στο ντέρμπι Κυπέλλου με την ΑΕΚ που ακολουθεί αλλά θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει στο -9 από τον Ολυμπιακό. Είναι το φαβορί για τη νίκη με 1.82 αλλά για να την πάρει θα πρέπει να βάλει τουλάχιστον δύο γκολ γιατί ο Βόλος του εντυπωσιακοί Φαν Φέερτ είναι σίγουρα ικανός να σκοράρει.

 Η Stoiximan είναι εδώ για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο με αμέτρητα στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ!

 Οι επιλογές μας είναι λογικό λοιπόν να σχετίζονται με τα γκολ. Αξίζουν το over 2.50 γκολ στο 1.90 και το G/G στο 1.78 όπως και τα match combos. Η νίκη του ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με το over 2.50 γκολ δίνει 2.77

 Σε έναν ακόμα παιχνίδι αξίζει το ρίσκο της υπόδειξης του πέναλτι στο 2.42 όπως και ο anytime σκόρερ Κούρτιτς που εκτελεί τις στημένες φάσεις του ΠΑΟΚ στο 3.50.

 Stoiximan Master: Έως 50.000€ εντελώς δωρεάν* κάθε εβδομάδα!

 Πολύ δύσκολος είναι ο αγώνας της ΑΕΚ με το στριμωγμένο Περιστέρι με το G/G στο 2.05 να έχει τον πρώτο λόγο.

 Ο Άρης έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη επί της Λαμίας στο 1.52 όπως και ο Ολυμπιακός απέναντι στον πληγωμένο λόγω των πολλών απουσιών ΠΑΣ Γιάννινα στο 1.29.

 21+

 | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ

 | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας

 | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777

 | Παίξε Υπεύθυνα

 Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές * 

Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.