Ο ΠΑΟΚ για το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα με την Τόφας

Metrosport Team02 Ιανουαρίου 2024

Δεύτερη μέρα της νέας χρονιάς και ο ΠΑΟΚ κάνει ποδαρικό με το πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν ως τώρα, υποδεχόμενος την Τόφας στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα play in του BCL. Ο Δικέφαλος θέλει να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα έδρας που κέρδισε στη φάση των ομίλων και το πρώτο βήμα θεωρείται το πιο σημαντικό.

Κάνοντας το 1-0, ο ΠΑΟΚ εκτός του ότι θα βρεθεί μία νίκη από τους «16» της διοργάνωσης, θα βάλει μεγαλύτερη πίεση στην τουρκική ομάδα που θα πρέπει να κάνει το 2/2 για να περάσει. Στην αντίθετη περίπτωση ωστόσο το βάρος αυτό θα περάσει στην ομάδα του Φώτη Τακιανού. Ο ΠΑΟΚ έχει διαθέσιμο μετά από δύο μήνες τον Τζαμάνι ΜακΝις που μένει βέβαια να φανεί στην πράξη αν είναι σε τέτοια αγωνιστική κατάσταση, ώστε να μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα του.

Οι Τούρκοι έχουν τα θέματα τους αφού δεν κάνουν καλή πορεία στο εγχώριο Πρωτάθλημα και συν τις άλλοις έχουν κάποια προβλήματα. Ήρθαν στη Θεσσαλονίκη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και θεωρούνται αμφίβολοι οι Ντένμον, Προύιτ και Μάγιε.

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν βέβαια μια όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου στο PAOK Sports Arena ώστε να δημιουργηθούν εκείνες οι συνθήκες που θα σπρώξουν την ομάδα προς το αποτέλεσμα που τόσο χρειάζεται.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.