Ο ΠΑΟΚ για το επιβεβλημένο τρίποντο με τον Μάτος στην 11άδα

Metrosport Team04 Οκτωβρίου 2020

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ στις 18:15 και θέλει οπωσδήποτε να πετύχει την δεύτερη νίκη του στο Πρωτάθληµα, µετά τις «γκέλες» που έκανε µε τον Ατρόµητο στην Τούµπα και τον Ν.Π.Σ. στον Βόλο. Ηδη έχουν χαθεί τέσσερις βαθµοί στην προσπάθεια για το Πρωτάθληµα, κατά συνέπεια είναι απαγορευτικό να υπάρξει νέα απώλεια βαθµών που θα κάνει ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθεια διεκδίκησης του τίτλου.

Η σημαντικότερη διαφοροποίηση σε σχέση με την ομάδα που αντιμετώπισε την Κράσνονταρ είναι ασφαλώς η επιστροφή του Λέο Μάτος που αφού τέθηκε στο περιθώριο στα πρώτα ματς της σεζόν, όχι μόνο μπαίνει ξανά στα πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα αλλά αναμένεται να βρεθεί και στο αρχικό σχήμα. Άλλωστε ο Πορτογάλος δεν έχει πια άλλες επιλογές για τη δεξιά πτέρυγα μετά και τις απώλειες των Κρέσπο και Ουάγκε για διαφορετικούς λόγους.

Οι άλλες αλλαγές σε σχέση με το αρχικό σχήμα της ρεβάνς με τους Ρώσους αναμένεται να είναι η παρουσία του Εσίτι δίπλα στον Καντουρί στο κέντρο και αντί του Σβαμπ που λογικά θα μείνει στον πάγκο και η χρησιμοποίηση του Αντόνιο Τσόλακ στο αρχικό σχήμα αντί του Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Οι υπόλοιποι θα είναι οι γνωστοί. Ο Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, η τριάδα των Ίνγκασον, Βαρέλα και Μιχαηλίδη στην άμυνα, ο Γιαννούλης αριστερά και στην επίθεση δεξιά ο Πέλκας και αριστερά ο Τζόλης.

Ο ΟΦΗ με απολογισμό μιας νίκη (επί της Λαμίας εκτός έδρας) και δύο ισοπαλιών (Παναιτωλικό και Ατρόμητο εντός έδρας) θα προσπαθήσει να παραμείνει αήττητος στο Πρωτάθλημα. Ο Σίμος αναμένεται να αρχίσει το παιχνίδι με τους Βάτερμαν, Μαρινάκη, Διαμαντή, Σελίμοβιτς, Κοροβέση, Νέιρα, Στάικο, Μεγιάδο, Ουές, Ναμπί και Σαρδινέρο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.