Δύο σύγχρονες ηρωίδες: «Ο ΠΑΟΚ σημαίνει θεραπεία, δύναμη, ενέργεια»

Metrosport Team23 Φεβρουαρίου 2021

Η Αννα και η Ολγα δίνουν την δική τους μάχη τα τελευταία χρόνια απέναντι στην επάρατη νόσο, με μοναδική τους δύναμη τον ΠΑΟΚ. Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, έκανε πράξη την δική τους ευχή για να παρακολουθήσουν δια ζώσης την αναμέτρηση με την Λαμία.

Όλα ξεκίνησαν από ένα ποστάρισμα του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρη Δούκα, για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με τις δύο φίλες του ΠΑΟΚ να εκφράζουν την αγάπη τους για τον Δικέφαλο, εξιστορώντας τις ιστορίες τους. Η ΠΑΕ, έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και τις προσκάλεσε στην Θεσσαλονίκη, για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα κόντρα στην Λαμία, στο γήπεδο της Τούμπας.

Δύο σύγχρονες ηρωίδες. Δύο γυναίκες που παλεύουν καθημερινά με έναν αόρατο, ύπουλο και αδυσώπητο εχθρό. Δύο κορίτσια γεμάτα δίψα και θέληση για ζωή.H Άννα και η Όλγα βρέθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας μετά από πολύ καιρό. Όπως λένε κι οι ίδιες ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόταν για να πάρουν δύναμη κι ενέργεια ώστε να συνεχίζουν να παλεύουν. Οι δύο φίλες μας εξέφρασαν την επιθυμία τους να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανταποκρίθηκε άμεσα. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα κάθισαν απέναντι στην κάμερα του PAOK TV και μίλησαν για την σκληρή καθημερινότητα, τον σκληρό και άνισο αγώνα κόντρα στον καρκίνο και τον ρόλο του ΠΑΟΚ στη ζωή τους.

Όπως δηλώνει η Όλγα, μεταξύ άλλων: « Ήρθα να πάρω λίγη ενέργεια, για να συνεχίσω τη μάχη. Ο ΠΑΟΚ για μένα σημαίνει θεραπεία, δύναμη, ενέργεια, ακόμη και όταν ήμουν νοσοκομείο, δεν έχανα αγώνα, έβλεπα τους αγώνες από το PAOK TV. Ερχόμουν όσο ήμουν στη Σουηδία, στην Τούμπα. Νιώθω ευλογημένη που είμαι σήμερα στο γήπεδο, ευχαριστώ την οικογένεια του ΠΑΟΚ, τον κ.Λευτέρη Δούκα και διπλά ευτυχισμένη που κέρδισε η ομάδα». Για το ποιος είναι ο αγαπημένος της παίκτης, ανέφερε: «Είναι ο Μπίσεσβαρ, αν και έφυγε δανεικός».

Με τη σειρά της η Άννα αναφέρει: «Παλεύω με θέληση για τη ζωή για να συνεχίσω να βλέπω και τα παιδιά μου, και τον ΠΑΟΚ. Μου επέτρεψαν μία φορά να έρθω στο γήπεδο, όταν έκανα χημειοθεραπείες, το θυμάμαι σαν τώρα, ήταν στο παιχνίδι με την Τσέλσι. Παίρνω ζωή από τη ζωή τους. Μόνο που βλέπεις το πάθος τους παίρνεις δύναμη. Το ότι μπήκα μέσα στον αγωνιστικό χώρο είναι ανατριχιαστικό. Δεν περίμενα να πάρει τέτοια μεγάλη διάσταση» και δίνει το μήνυμα της για την αρρώστια: « Πρόληψη, σώζει ζωές».Όσο για τον αγαπημένο της παίκτη; «Μ' άρεσε που αναδείχθηκε ο Τζιόλης, αλλά αγαπημένος είναι ο Ουάρντα».

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις δηλώσεις τους:


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.