Ο ΠΑΟΚ φουριόζος αλλά και προσγειωμένος για τη νέα νίκη

Metrosport Team30 Ιανουαρίου 2023

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Γ.Ζαΐρης
Μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας, ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου ενώ μείωσε και άλλο τη διαφορά από την πρώτη θέση στο Πρωτάθλημα. 

Ολα αυτά απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ομως έχουν σβηστεί από το μυαλό του Λουτσέσκου και των ποδοσφαιριστών του καθώς σήμερα στις 18:00 υποδέχονται για την 20η αγωνιστική τον Λεβαδειακό στην Τούμπα. Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε το αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου όταν ο ΠΑΟΚ είχε υποχρεωθεί σε ισοπαλία από τους Βοιωτούς με εκείνο το αποτέλεσμα να προκαλεί μεγάλους κραδασμούς στην ομάδα. Πλέον όμως όλα έχουν αλλάξει για τον ΠΑΟΚ ένα γύρο μετά. 

Ο Δικέφαλος θα υποδεχθεί στην Τούμπα που αναμένεται να έχει αρκετό κόσμο τον Λεβαδειακό γνωρίζοντας πως με νίκη θα επιστρέψει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα περιμένει να δει αν πλέον στην πρώτη θέση θα είναι η ΑΕΚ ή θα παραμείνει ο Παναθηναϊκός που σήμερα δοκιμάζεται στην Τρίπολη. Το σημερινό παιχνίδι είναι το πρώτο από τρία απαιτητικά ματς Πρωταθλήματος. 

Ο Δικέφαλος την Κυριακή υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και την 22η παίζει με τον Αστέρα στην Τρίπολη αφού όμως προηγουμένως δώσει αγώνα Κυπέλλου εκτός με τη Λαμία. Σήμερα ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεση του, τους τιμωρημένους Αυγούστο και Τόμας με τον δεύτερο να περιμένει την εκδίκαση της έφεσης για να δει αν θα πέσει η ποινή των τριών αγωνιστικών. 

 Ο προπονητής του Δικεφάλου σαφώς και θα ήθελε να δώσει ανάσες στον Ολιβέιρα αλλά η τιμωρία του Μπράντον Τόμας τον οδηγεί να τον κρατήσει στην αρχική ενδεκάδα ελπίζοντας πως κατά τη διάρκεια του αγώνα θα έχει την πολυτέλεια να του δώσει ανάσες. Ο Κοτάρσκι αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Ινγκασον και Κουλιεράκη να διατηρούν τη θέση τους στην ενδεκάδα γνωρίζοντας πως αμφότεροι όπως και ο Σάστρε που θα παίξει στα δεξιά έχουν φτάσει στο όριο των τριών κίτρινων καρτών. 

Ο Ράφα Σοάρες θα είναι στα αριστερά ενώ μπροστά στο κέντρο και δίπλα στον Σβαμπ αναμένεται να αγωνιστεί ο Φιλίπε Σοάρες. Στην επίθεση; Η τριάδα Κωνσταντέλιας [πίσω από τον Ολιβέιρα] με τους Νάρεϊ-Αντρίγια στα άκρα είναι η προφανής επιλογή του Λουτσέσκου. Ομως αν δώσει φανέλα βασικού στον Τάισον και παίξει αυτός στα αριστερά, δεν αποκλείεται ο Νάρεϊ να πάρει ανάσες ή να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης δίνοντας ανάσες στον Ολιβέιρα. Ο Νάρεϊ έχει αγωνιστεί ως φορ στον ΠΑΟΚ μόνο σε ένα ματς, αυτό με την Λέφσκι στην Τούμπα. Φυσικά υπάρχει και η επιλογή του Τζίμα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.