Ο ΠΑΟΚ έτοιμος για να εκθέσει την ΕΕΑ

Γιώργος Καστάνης30 Νοεμβρίου 2022

Από την πρώτη στιγμή που κάλεσε η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού και ο πρόεδρος της, Νίκος Τζουλάκης την ΠΑΕ για να δώσει διευκρινίσεις – εξηγήσεις για ένα θέμα που αφορά τον Γιώργο Σαββίδη, η στάση της διοίκησης ήταν επιθετική. Χθες είχαμε ένα ακόμη επεισόδιο στο νέο σήριαλ που επιχειρούν να δημιουργήσουν εναντίον του συλλόγου οι σκοτεινοί κύκλοι: Ο ΠΑΟΚ στέλνει τον πρόεδρο της Ε.Ε.Α Νίκο Τζουλάκη στην αθλητική υπερεισαγγελέα.

Επί της ουσίας η διοίκηση του Δικεφάλου απέστειλε αναφορά για την ΕΕΑ στην αθλητική υπερεισαγγελέα Βιργινία Σακελλαροπούλου. Στο έγγραφό της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ διαμαρτύρεται με έντονο τρόπο για τις πρακτικές του προέδρου της Επιτροπής Νίκο Τζουλάκη, ο οποίος με δελτίο Τύπου παραβίασε τα προσωπικά δεδομένα του Γιώργου και του Νίκου Σαββίδη, σε μια προσπάθεια να εμπλέξει για ακόμα μια φορά τον Δικέφαλο σε «περιπέτειες», μετά την στημένη υπόθεση της δήθεν πολυιδιοκτησίας, που κατέπεσε από το CAS. Μάλιστα καλεί την αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου να παρέμβει, καθώς διαπιστώνει παράβαση καθήκοντος από τον κ. Τζουλάκη. Θυμίζουμε πως από την πρώτη στιγμή έγινε γνωστό πως οι Γιώργος και Νίκος Σαββίδης θα κινηθούν νομικά κατά της επιτροπής και του προέδρου της, για διαρροή προσωπικών δεδομένων.

Η συνεδρίαση της Ε.Ε.Α θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι. Εκεί παρόντες θα είναι οι νομικοί εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ με τους κ.κ. Μαυρομάτη και Τσάκο να ηγούνται της προσπάθειας. Παρόντες θα είναι και εκπρόσωποι της διοίκησης, μεταξύ αυτών ο διευθυντής επικοινωνίας Κυριάκος Κυριάκος.

Σε δεινή θέση ο Τζουλάκης

Σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στο dikisports.blogspot.com ο πρόεδρος της Ε.Ε.Α Νίκος Τζουλάκης βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως αποστασιοποιήθηκαν τα μέλη της ΕΕΑ από το προεδρικό δελτίο Τύπου για τον ΠΑΟΚ και τους Γιώργο και Νίκο Σαββίδη. Σύμφωνα με τον ίδιο ιστότοπο, μέλη της ΕΕΑ έλεγαν στον Τζουλάκη: “Βγες και πες ότι το έγραψες μόνος σου και αιτιολόγησε γιατί το έκανες".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.