Ο ΠΑΟΚ εκπαιδεύει μία φουρνιά για πιο ψηλό ταβάνι

Κώστας Πετρωτός01 Ιουλίου 2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Γ. ΖΑΙΡΗΣ - Κ. ΠΕΤΡΩΤΟΣ

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση γιατί ο Ραζβάν Λουτσέσκου αλλάζει προσέγγιση και δεν βάζει πίεση για τίτλους στην νέα ομάδα που φτιάχνει. Ο φετινός ΠΑΟΚ έχει παιδιά με υψηλές προδιαγραφές που, όμως, τώρα αρχίζουν να χτίζουν χαρακτήρα ως παίκτες πρώτης γραμμής. Ο Ρουμάνος τεχνικός πέρα από τον ρόλο του διαχειριστή προσωπικοτήτων, έχει και αυτόν του εκπαιδευτή. 

Το αντιλαμβάνεται όποιος παρακολουθεί από κοντά τις προπονήσεις της ομάδας. Ο Λουτσέσκου και το τιμ του προσπαθούν ταυτόχρονα κάνουν μαθήματα τακτικής, αλλά και χαρακτήρα στους νέους, να τους δείξουν πώς να κινούνται σε άμυνα και επίθεση, αλλά και να μην απογοητεύονται όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά ή να ενθουσιάζονται υπερβολικά όταν κάτι τους βγαίνει.

Προφανώς, είναι νωρίς να πει κανείς ποιες είναι οι πραγματικές δυνατότητες αυτής της ομάδας. Πρώτον, γιατί ακόμη εκκρεμούν σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις και δεύτερον γιατί τώρα αρχίζει αυτή η ομάδα να πλάθεται, να αποκτά χημεία και να δημιουργεί χαρακτήρα. Μπορεί να αποδειχθεί όντως μία καλή ομάδα, που απλά να έχει κενά και να χρειάζεται κάποια σημαντικά συμπληρώματα. 

Το σίγουρο είναι ότι αξίζει να στηριχθεί η προσπάθεια, να δοθεί χρόνος στον Λουτσέσκου που αποδεδειγμένα έχει την ικανότητα να χτίζει καλές ομάδες για να δουλέψει όπως θέλει και ξέρει με τους νέους παίκτες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.