Ο ΠΑΟΚ έκλεισε προπονητή τερματοφυλάκων, ο ρόλος του στις ανανεώσεις δύο νεαρών

Κώστας Πετρωτός30 Δεκεμβρίου 2022

 Ενα θέμα που παρέμενε ανοιχτό από την εβδομάδα πριν η αποστολή του ΠΑΟΚ πάει στην Κύπρο για μίνι προετοιμασία, κλείνει μετά την τελική απόφαση που πήρε ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ενέκρινε ο Ιβάν Σαββίδης.

 Ο λόγος για τον νέο προπονητή τερματοφυλάκων που έρχεται να αντικαταστήσει τον Ζοσέ Μορέιρα που ως γνωστό είχε αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους. Το τελευταίο διάστημα ο Ρουμάνος τεχνικός είχε τσεκάρει αρκετές περιπτώσεις που είχαν φτάσει σε εκείνον είτε μέσω του Ζοσέ Μπότο, είτε του Ζοσέ Μορέιρα και κατέληξε σε δύο, εκ των οποίων προκρίθηκε τελικά η μία. 

 Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να έρθει στην Θεσσαλονίκη για να πιάσει δουλειά (ίσως και άμεσα) και να δώσει την δυνατότητα στον Δημήτρη Κρυωνά να επιστρέψει στο πόστο του στις Ακαδημίες. Η έλευση του νέου προπονητή τερματοφυλάκων είναι σημαντική και για ένα ακόμη λόγο. 

Δύο νεαροί τερματοφύλακες, ο Χρήστος Ταλιχμανίδης και ο Δημήτρης Μοναστηρλής που τελευταία παίζει αρκετά στην ομάδα β έχουν μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου τους με τον ΠΑΟΚ και εκκρεμεί μία τελική συζήτηση για την ανανέωση συνεργασίας τους. Για να αρχίσει αυτή, πρέπει να καταθέσει την άποψή του για τον 21χρονο Ταλιχμανίδη και τον 18χρονο Μοναστηρλή, ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων και αυτή θα είναι μία από τις πρώτες δουλειές που θα αναλάβει να κάνει μόλις πιάσει και επίσημα δουλειά. 

Το θετικό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι υπάρχει πολύ καλή σχέση του Λουτσέσκου με τον Ζοσέ Μορέιρα και έτσι ο πρώην θα ενημερώσει τον διάδοχό του για οτιδήποτε χρειάζεται ή θα του δώσει όποια πληροφορία χρειαστεί για τους γκολκίπερ της ομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.