Ο ΠΑΟΚ έκανε νέους οπαδούς

Γιώργος Ζαΐρης14 Μαρτίου 2024

Είναι οι βραδιές που μιλούν οι άνδρες. Είναι οι βραδιές που βλέποντας το ματς αυτό ένας ουδέτερος συμπαθεί τον ΠΑΟΚ και γίνεται οπαδός του. Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψει κανείς όλα αυτά τα συναισθήματα που γέμισαν την κατάμεστη Τούμπα. Είναι οι βραδιές που γράφοντας ανεξίτηλα όχι απλά στην ιστορία της ομάδας αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και δεν είναι τόσο η πρόκριση όσο η εμφάνιση και η κατάθεση ψυχής από ΟΛΟΥΣ. 

Προφανώς και είδαμε έναν συγκλονιστικό Κωνσταντίνο Κουλιεράκη που αμυντικά έσβησε τον Πέτκοβιτς και επιθετικά έγινε ο δήμιος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Αλλά είδαμε και έναν top τερματοφύλακα τον Κοτάρσκι που στο δεύτερο μέρος με σπουδαίες αποκρούσεις δεν επέτρεψε αυτό που είχε χτιστεί στο πρώτο μέρος να κατεδαφιστεί. 

Ο ΠΑΟΚ δεν προχώρησε μόνο στους "8". Κλείδωσε στο χρονοντούλαπο την εσωστρέφεια που ήταν έτοιμη να τον καταπιεί. Και όταν ακούς το "Ραζβάν Λουτσέσκου" στο τέλος του αγώνα, καταλαβαίνεις τι είναι το ποδόσφαιρο και πώς μέσα σε λίγες μέρες μπορεί να αντιστραφεί το κλίμα. 

Ο ΠΑΟΚ θα είναι και τον Απρίλιο στην Ευρώπη, ρέφαρε με την απόλυτη έννοια του όρου και έσβησε όλες τις μουντζούρες των τελευταίων εβδομάδων. Και πηγαίνει σε αυτή την απολύτως χρήσιμη διακοπή με μια πρόκριση αποφασισμένος να παλέψει και για το Πρωτάθλημα. Αύριο θα μάθουμε τον αντίπαλο. Το ταξίδι συνεχίζεται για τον ΠΑΟΚ και σήμερα δεν ήταν ο τερματικός σταθμός. 

Κλείνω με κάτι που θέλω να γράψω: Το πρωί στην εκπομπή με τον Γιάννη Πάγκο όταν είπα πως θα παίξει βασικός ο Βιεϊρίνια, εισέπραξα απαξιωτικά μηνύματα. Για μια ακόμη φορά ο Αντρέ φρόντισε να τους κάνει όλους αυτούς να μετανιώσουν για τη χολή που έβγαλαν. Και φυσικά ένα τεράστιο μπράβο στον κόσμο. Που δεν πήγε με προκατάληψη εκεί. Πήγε αποφασισμένος να τη στηρίξει. Και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.