Ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος, πλέον, να μην αφήσει κανένα περιθώριο να ξαναπάθει ό,τι έπαθε στη ρεβάνς με τον ΠΑΟ

Δημήτρης Κανελλάκης24 Φεβρουαρίου 2024

Με δύο... καρπούζια, πλέον, στην ίδια μασχάλη και γνωρίζοντας τον αντίπαλο του στην επόμενη φάση του Conference League μπαίνει ο ΠΑΟΚ στην τελική ευθεία της σεζόν.

Επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του στα τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος και ιδιαίτερα στα πλέι οφ, αφενός, αλλά και εστιάζοντας, αφετέρου, την προσοχή του στην προετοιμασία για τους δύο αγώνες με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος από δω και πέρα να φουλάρει και να αποδείξει πως είναι ικανός να διατηρήσει το μέγιστο δυνατό επίπεδο ετοιμότητας.

Πλέον, κρίνονται πολλά. Τα πάντα θα μπορούσε να πει κάποιος. Ο ΠΑΟΚ έμεινε -όπως, τέλος πάντων, έμεινε- εκτός τελικού του κυπέλλου Ελλάδας και είναι υποχρεωμένος να μην αφήσει κανένα περιθώριο για να του ξανασυμβεί στο υπόλοιπο της σεζόν κάτι αντίστοιχο με αυτό που του συνέβη στον αγώνα ρεβάνς με τον ΠΑΟ για το κύπελλο και το πλήρωσε τόσο ακριβά.

Η εμφάνισή του κόντρα στους "πράσινους" στη Λεωφόρο, παρά τον αποκλεισμό, ήταν ένα μήνυμα ότι άφησε πίσω του την άσχημη περίοδο που προηγήθηκε (με ΑΕΚ και Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, πρώτο αγώνα κυπέλλου με ΠΑΟ) και πως μπορεί να είναι ξανά ο ΠΑΟΚ που βλέπαμε όλο το προηγούμενο διάστημα.

Από δω και πέρα για τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για ολιγωρία. Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για να δώσει δικαιώματα στον όποιον αντίπαλό του, να αφήσει πράγματα στην τύχη, να μην φροντίσει ώστε να έχει τον απόλυτο έλεγχο των καταστάσεων.

Λογικά, η... κοιλιά που έκανε δεν θα τον ταλαιπωρήσει άλλο, οπότε, το ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε να βλέπουμε τον ΠΑΟΚ όπως μας είχε συνηθίσει, με την δυναμική που έδινε το δικαίωμα σε πάρα πολλούς να υποστηρίζουν ότι είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τέτοια σημάδια έδειξε πάλι η ομάδα του Λουτσέσκου στη ρεβάνς με τον ΠΑΟ, έτσι εκτιμούν πολύ ότι θα πορευτεί από δω και πέρα. Εχοντας, πια, δύο διοργανώσεις να σκέφτεται να διαχειρίζεται και όχι τρεις.

Παίζει κι αυτό το ρόλο του, αν και όχι τον σημαντικότερο, που σίγουρα είναι η σταθερότητα και η αποτελεσματικότητα. Αυτά περιμένουμε να δούμε πόσο έτοιμος είναι να υποστηρίξει ο ΠΑΟΚ στο υπόλοιπο της σεζόν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.