Ο ΠΑΟΚ είναι σταντ μπαι για τον φορ

Metrosport Team18 Ιανουαρίου 2023

Ρεπορτάζ: Κώστας Πετρωτός - Γιώργος Ζαΐρης

Μπορεί απόψε ο ΠΑΟΚ να δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, υπάρχει ανοιχτό και με μεγάλη κινητικότητα το μέτωπο των μεταγραφών. Ο Ζοσέ Μπότο κάνει τις επαφές του για να έρθει στην Τούμπα παίκτης με τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Λουτσέσκου. ωστόσο, φαίνεται ότι χρειάζεται ακόμη κάποιος χρόνος και δεν είναι και απόλυτα βέβαιο ότι τελικά ο Δικέφαλος θα κάνει την μεταγραφή.

Πάντως, από τις περιπτώσεις φορ που προκύπτουν, μπορεί κανείς να αντιληφθεί ότι ο Δικέφαλος ψάχνει έναν δυνατό φορ για την αντίπαλη περιοχή.

Ο Σεφέροβιτς και τα 2,7 εκατ. ευρώ που «φρέναραν» τον ΠΑΟΚ

Χθες, η πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo», είχε εκτενές ρεπορτάζ σχετικά με την κρούση που έκανε ο ΠΑΟΚ για να φέρει τον Χάρις Σεέροβιτς στην Τούμπα. Σύμφωνα με αυτό, ο Ελβετός φορ δεν παίζει στην Γαλατασαράι που ήταν ανοιχτή στο να «σπάσει» τον δανεισμό του από την Μπενφίκα και να τον στείλει σε άλλη ομάδα και μία από αυτές που ενδιαφέρθηκαν ήταν ο ΠΑΟΚ. Ωστόσο, οι ετήσιες απολαβές ύψους 2,7 εκατ ευρώ του Σεφέροβιτς, κατέστησαν αδύνατη την υλοποίηση αυτής της μετακίνησης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.