«Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλά χέρια για τη Νέα Τούμπα»

Metrosport Team21 Ιουνίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος του κλαμπ φίλων της Άρσεναλ στη Θεσσαλονίκη, Γιαννης Κακουλίδης.

Ο κ. Κακουλίδης μίλησε για το Emirates με αφορμή την τοποθέτηση του project creator της Populous, Νικ Ρέινολντς, για τη Νέα Τούμπα.

Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Κακουλίδης δήλωσε:

«Ουσιαστικά στο Emirates εκμεταλλεύτηκαν τα γύρω οικόπεδα και ανύψωσαν το γήπεδο. Σε σχέση με τους δρόμος ανεβαίνεις 20-30 σκαλοπάτια για να μπεις. Είναι πολύ επιβλητικό όταν το πλησιάζεις ενώ στην κοντινή πλατεία έχουν τοποθετηθεί αγάλματα σπουδαίων παικτών ενώ υπάρχει και το εμπορικό κέντρο. Είναι κάτι πολύ εντυπωσιακό και φαντάζομαι κάτι τέτοιο θέλουν να εκμεταλλευτούν στην Τούμπα, ότι το σημείο είναι ανοιχτό και δεν παρεμβάλλεται κάτι. 

Ίσως αυτό εννοούσε ο αρχιτέκτονας, να γίνει λίγο ψηλότερα το γήπεδο. Στο Emirates υπάρχει η ιδιαιτερότητα ότι οι πάνω θέσεις είναι ακριβότερες από τις κάτω. Εκεί γίνονται συναυλίες, έχουν έρθει μεγάλοι καλλιτέχνες και ο τάπητας καλύπτεται. Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλά χέρια, είναι μια εταιρία με τεράστια εμπειρία. Το Emirates κόστισε το 2006 400 εκατ. λίρες. Όμως είχε στοιχίσει γιατί η Άρσεναλ αποπλήρωνε το χρέος για το γήπεδο και δεν έκανε πολλές μεταγραφές».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.