«Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ τυχερός που έχει τον Σβαμπ, φοβερή διαχείριση από τον Λουτσέσκου»

Metrosport Team06 Φεβρουαρίου 2024

Ο ατζέντης του Στέφαν Σβαμπ, Δημήτρης Πετκάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Στη Σέντρα" στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για την παρουσία του Αυστριακού στον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως η διαχείριση του Λουτσέσκου τη φετινή σεζόν είναι φοβερή.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ο Στέφαν δεν χωράνε λόγια, η παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα δείχνει ακριβώς ποιος είναι, ακόμη και όταν είναι εκτός ομάδας είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για την ομάδα, είναι ένας αρχηγός, που καθοδηγεί όλη την ομάδα, όπως και ο Βιεϊρίνια, αλλά και άλλα έμπειρά παιδιά.

Έχει έναν τεράστιο επαγγελματισμό, το έδειξε από την αρχή, είναι παράδειγμα για όλα τα νεαρά παιδιά. Με τις σπουδές του δείχνει και έναν άλλο δρόμο στα νέα παιδιά, εκτός από τον αθλητισμό πρέπει να στοχεύουμε και σε άλλους τομείς στη ζωή μας. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ τυχερός όλα αυτά τα χρόνια που έχει ποδοσφαιριστή όπως ο Στέφαν.

Αισθάνεται πολύ καλά στον ΠΑΟΚ, η ομάδα αποπνέει υγεία σε όλους τους τομείς. Έχει έναν τεράστιο επενδυτή και θα καταφέρει πολλά και στο μέλλον. Ο Λουτσέσκου κάνει μια φοβερή διαχείριση τη φετινή σεζόν, να έχει όλους τους παίκτες ευχαριστημένους.  Όλα τα παιδιά πιστεύουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Βέβαια είμαστε τυχεροί γιατί βλέπουμε ένα ωραίο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.