«Ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί - Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ποιοτική ομάδα»

Metrosport Team18 Αυγούστου 2021

Η αποστολή της Ριέκα έφτασε στη Θεσσαλονίκη, για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (19/8) στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Ίσα Αμπάς μίλησε για το αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ: «Γνωρίζουμε ότι το ελληνικό Πρωτάθλημα δεν έχει αρχίσει ακόμη αλλά αυτό δεν νομίζω ότι είναι πλεονέκτημα για εμάς επειδή έχουμε περισσότερα παιχνίδια στα πόδια μας. Δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να υποτιμήσουμε τον ΠΑΟΚ και πρέπει να αγωνιστούμε όπως στα ματς με την Χιμπέρνιαν. Εχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ποιοτική ομάδα». 

Ρωτήθηκε για το αν ακόμη και η ισοπαλία θα ήταν ένα καλό σκορ για αυτούς: «Σίγουρα και έχοντας το δεύτερο ματς στην έδρα μας και η ισοπαλία θα ήταν καλή στην Τούμπα. Αλλά ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε. Η δική μου φιλοσοφία δεν είναι το πώς δεν θα χάσω ένα ματς αλλά πώς θα το κερδίσω...» και συνέχισε: «Ελπίζω να μας ξύπνησε η ήττα από την Οσιγιεκ. Δεν κάναμε καλή εμφάνιση και τώρα πρέπει να έχουμε πολύ καλή απόδοση απέναντι στον ΠΑΟΚ». 

Μίλησε και για την καυτή ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Προσωπικά μου αρέσει να παίζω με τον κόσμο στο γήπεδο. Ειδικά τώρα που αφήσαμε πίσω μια δύσκολη περίοδο λόγω του Covid. Προτιμώ να ακούω τον κόσμο στις κερκίδες παρά να παίζω σε άδειο γήπεδο...»

Ο μέσος της Ριέκα, Ντομαγκόι Πάβιτσιτς έκανε τις πρώτες δηλώσεις για τον αγώνα του Conference League με τους "ασπρόμαυρους".

«Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί εντός έδρας, στο ξεκίνημα του αγώνα θα αρχίσει να πιέζει μπροστά στους οπαδούς του. Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να εξαπλωθούν.»

Επίσης, η κροατική ομάδα ανακοίνωσε και την αποστολή που ταξίδεψε στην Ελλάδα, επιβεβαιώνοντας τις απουσίες: Adrian Liber, Andrija Vukčević, Darko Velkovski, Filip Braut, Denis Bušnja, Adam Čerin, Ivan Tomečak, Joao Escoval, Jorge Obregon, Martin Zlomislić, Andrej Prskalo, Issah Abass, Robert Mudražija, Prince Nino Galović , Domagoj Pavičić, Ivan Lepinjica, Niko Galešić, Anton Krešić και Matej Vuk.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.