Ο ΠΑΟΚ είχε ψυχή και έκανε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Χρύσανθος Δοβλέτογλου04 Μαρτίου 2020

Ο Δημήτρης Πέλκας γυμνάστηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα. Ο Φερνάντο Βαρέλα υπέστη θλάση στο δεξί δικέφαλο και θα λείψει για περίπου τρεις εβδομάδες, γι' αυτό και στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι δύο νεαροί στόπερ, Μιχάι και Μιχαηλίδης. Οι 20 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είνα οι: Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Μάτος, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Ντόουγκλας, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Ο Πέδρο Μάρτινς μπορεί να συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Ζοζέ Σα, όμως ο Πορτογάλος τερματοφύλακας είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον αγώνα, αφού δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό που απεκόμισε στον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Έτσι ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» αναμένεται να χρησιμοποιήσει κάτω από τα δοκάρια τον 17χρονο Τζολάκη.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπα, Μπουχαλάκης, Μπουλάρι, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Χασάν, Καραργύρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Παπαδούδης, Ραντζέλοβιτς, Σα, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Τζολάκης, Βαλμπουενά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.